Koja sam ja nesretnica!!! :(

 

 

Mujo i Haso gledaju utakmicu. Poluvrijeme i Haso iskoristi da pita Muju: Znaš jarane nešto mislim odavno da te pitam pa evo dok ne krene utakmica, de ti meni reci čega bi se ti prvo odreko žena ili vina? Mujo ga pogleda poprijeko, popije gutljaj vina pa će:  Ovisi, jarane, ovisi … Hasi nije jasno jer zna da je Mujo veliki ženskaroš, a od čega ovisi? Mujo potpuno ozbiljan kaže: O godištu! jarane, sve je u godištu

Mujo samac, nikako da nađe sebi kakvo žensko. Muji do sexa ali nema skim i naravno on po običaju sjedne pred kompjuter, upali da gleda pornič. Počne Mujo da se samozadovoljava ka eto ti muhe i sleti mu na rame. Prekine Muju muha, tjera je Mujo ljutito:  Bjež’, bona, glupa muho. Ponovo se Mujo da na posao kad eto ti ponovo muha pa na rame. Prekine ona Muju ponovo. Mujo mlatara rukama dok je ne otjera i naravno ponovo se zada na posao.  Taman Muji došlo da završi posao kad ponovo muha na ramenu, a Mujo će:  Daj pusu, mmmmm, daj pusu ….

Muji umrla Fata. Iz mrtvačnice je iznose na tabutu (sanduku) i valjda nepažnjom slučajno  zakače od štok vrata. Kad čuje se iz sanduka –Uhhh, ahhh. Spuste začuđeno sanduki otvore, kad ono Fata živa. Nastavi Mujo „sretno“ živjeti sa Fatom ali poslije 10 godina Fata ponovo umre. Iznose ponovo Fatu iz mrtvačnice na tabutu, kad će on: -Je**m vas smotane, nemoj opet da zakačite za štok!!