Koja sam ja glupača!!!

Prije par mjeseci mi se javio neki matorac u inbox riječima da sam prelijapa

i da bi volio da u moju mladu usku “mlitavi penis” gura svoj “štap”, a da za uzvrat mogu da tražim šta god želim. Odma sam ga stavila na BLOK, bez da sam mu išta odgovorila. Par dana kasnije ostala sam bez kredita, a baš mi je bilo hitno. Koga god sam pitala na fb-u da mi pošalje niko nije “imao”. Odlučim se tada da se javim tom matorom perverznjaku, ono da ga zeznem i da mi za par vrelih porukica pošalje kredita. Bio je on line i čim sam ga pitala u istom trenutku mi je stigao kredit na broj, što je bila velika greška jer sam mu na taj način nesvjeno dala moj broj telefona. Nakon par poruka ponudio mi je 100 eura za par fotografija mojih intimnih dijelova tijela. Iskreno kada sam vidjela cifru zavrtjelo mi se u glavi i bez razmišljanja sam pristala, fotkala se u izazovnim pozama (bez da se vidi lice) i poslala mu. Tada mi je poslao poruku i pitao me za koliko novca bih spavala sa njim i tada sam ga ponovo blokirala, jer to je baš previše, ali… ubrzo mi je na mobitl stigla poruka kako će slike koje sam mu poslala da pošalje mojim roditeljima, zajedno sa skrinom dopisivanja i tada sam u strahu da to ne uradi pristala na sve. Dvije noći kasnije pokupio me i odveo u jedan hotel gdje mi je radio “svašta”, baš je prlja i perverzan. Ima 50 godina i odvratan je. Nakon toga često sam primorana da se viđam sa njim i svaki naredni put mi je sve gore i sve se dublje zavlačim, a nemam hrabrosti da to prekinem. Bojim se da se ne pročuje što bi moj život totalno uništilo. Vjerenik za kojeg treba da se udam ove godine, da ne spominjem roditelje, ma sve bi otišlo k vragu. MNOGO SAM LJUTA NA SEBE, ONO DA MI JE 15, 16 GODINA, PA AJDE… AlI IMAM 22 I TAKO DA SE ZEZNEM, MA GROZNO- Videoteka-

Došla Fata na glasačko mjesto. Ulazi Fata ali čuje se klaparanje cipela broj 45 koje je obukla. Na kraju kada je obavila svoju obavezu glasanja, upita je jedan od članova izborne komisije: -Oprostite gospođo ali zašto ste došli u tako velikim cipelama? -Pa rekli su nam na TV-u da dođemo u što večem broju.

Došla mlada zgodna djevojka kod ginekologai žali se da joj je muha uletjela u pi*ić i strašno je tamo svrbi kad se muha razleti. -Znam samo jedan način, da namažem ku*ac medom i da je izmamim. -Ali ja sam djevica i ne želim tako izgubiti nevinost!! -Kao što sam rekao ne znam drugi način! U tom trenutku muha je počela divljati, djevojci dozlogrdilo pa mu kaže: -Dobro pristajem, samo nježno molim vas. Doktor ga namaza medom i polako ga ugura. Polako ga počeo gurati i vaditi i onda odjednom ubrza. -Jaoo doktore prestanite, rekla sam polako. -Ma došlo je do promjene plana, ima kurvu da zgnječimo!!!

zgorela Cigi kuća i policajac pravi zapisnik. Ciga diktira: – Piši… Samsung LCD televizor! Bosh mašina za veš! Bosh pegla! Bosh mašina za sudove! Policajac se iznervira: – Ajde bre Cigo, ne laži toliko, pa ti nisi ni struju imao ovde dovedenu! Ciga: -A dobro ste zaboravio sam piši: – Agregat Honda na dizel.