Koja je veličina za tebe idealna??! :D

Vrši se anketa na selu. Seksualni  seljaka. Anketiraju Lalu i pitaju ga kakav mu je seksualni život? Ta ja, čim se probudim, ja opkoračim Sosu, pa ondak nešto čalabrcnem(jedem), pa odem na njivu. Malo radim, pa se vratim, pa čalabrcnem, ponovo opkoračim Sosu, pa prilegnem. Ondak opkoračim Sosu, pa ručam i odem na njivu. Ondak se vratim, večeram, opkoračim Sosu i zaspim. Anketari iznenađeni sa godinama Lale i ne mogu da shvate da ima toliko puta seks, pa ga pitaju: Pobogu, Lalo, pa koliko puta opkoračuješ Sosu? Pa šta ću kad spavam do zida..

Dolazi Habiba sa posla i nova šubara na glavi. Ugleda Suljo pa je i upita: Vidi, vidi, nova se šubara kupila!! A Habiba će: Nećeš vjerovati, idem s kolegicama s posla, svratimo na lutriju i kupim ja kad ono dobitak, moja srećkica dobila i ja kupim odmah šubaru, a tako sam je željela. Ne prođe desetak dana kad dolazi se u novoj bundi. -Ženo, nemoj mi samo reći da si opet s kolegicama išla na lutriju i da je baš tvoja srećkica dobila?!-E, vjeruj, upravo tako je baš bilo i morala sam uzeti sebi bundu, a sam znaš koliko sam je želila. I de molim te, napuni mi kadu vode, želim da se okupam!! Odlazi Suljo u kupatilo i nalije oko pola litra vode. Ulazi Habiba u kupatilo i začuđeno ga upita: Dragi, zašto si ovako malo vode nasuo?? A Suljo će: Pa draga, da ne pokvasiš srećkicu!

Otišao Mujo u Njemačku i dugo niti dolazi niti se javlja.Pišu mu Fata i mati: Bolan Mujo, pošalji bar sliku da znamo kako izgledaš. Slika se on kao od majke rodjen i rastavi sliku u dva dijela:Gornji će poslati staroj a donji Fati i objema lakše. Međutim pri pakovajnu pogriješi. Gleda Fata gornji dio, hajd Mujo ko Mujo. Stara gleda donji dio i ne vidi dobro pa će: Mujo ko Mujo, vazda neobrijan i vazda kravata nakrivo.