Kod Fata vreme ne znači ništa :D :D

Fata Budi Muju u 3 sata ujuttro: – Mujo, Mujo mužiću moj…

ja bi se je*ava*a!! Mujo kroz san joj odgovara: Ta jesi li tu normalna Fato?? Koga možeš sata u tri sata naći?? Ja lude žene majko mila!!!

 

Došla Fata kući s posla i ugleda svoga Muju kako nešto pravi, pa pita:Mujo bolan, šta radiš to? Pa Fato, kako ne vidiš, pravim novu stol’cu za tebe! • A mašala, jedva čekam da sjednem na nju, kad će bit’ gotova? Evo, evo, ljubavi moja sačekaj….. Samo da je priključim na struju.

 

“Muž i žena bili su u braku više od 60 godina. Dijelili su sve, pričali o svemu, nisu imali nikakve tajne među sobom osim što je starica imala kutiju od cipela na vrhu svoga ormara na što je upozorila muža da je nikada ne otvara niti da ne pita o njoj.  Sve te godine, on nikada nije pitao za kutiju, ali jednoga dana starica se jako razboljela i doktor je rekao kako se neće oporaviti. U pokušaju da razriješi sve poslove, starac skine kutiju od cipela i odnese do ženine postelje. Ona se složila da je došlo vrijeme da on dozna što se nalazi u kutiji. Kad ju je otvorio, našao je dvije heklane lutke i hrpu novaca u iznosu od $ 95,000. On ju je upitao o sadržaju. “Kad smo se vjenčali” rekla je, “moja baka mi je rekla da je tajna sretnog braka ta da se nikada ne raspravljaš. Ona mi je rekla ako se ikada naljutim na tebe, trebala bi biti tiha i isheklati lutku.” Starac je bio taknut; borio se da ne proplače jer samo dvije lutke bile su u kutiji. Bila je na njega ljuta samo dva puta u svim ovim godinama života i ljubavi, pomislio je i gotovo eksplodirao od sreće. “Dušo” rekao je, “to objašnjava lutke, ali što je sav ovaj novac? Odakle on dolazi?” “Oh” rekla je, “to je novac koji sam zaradila prodajući lutke.”

 

Kada je Bob u početku, primjetio da mu pe*is naglo raste i da mu erekcija duže traje, bio je oduševljen, baš kao i njegova žena. Ali poslije nekoliko tjedana, njegov pe*is je porastao na 50 cm . Bob se prilično zabrinuo. Imao je problema sa odijevanjem pa čak i sa hodanjem. Tako su on i njegova žena odlučili da odu kod čuvenog urologa. Poslije prvih pregleda, doktor im je objasnio da je Bob obolio od rijetkog “Magarećeg sindroma” i da to može da se sredi samo korektivnom kirurgijom. “Koliko dugo će Bob biti na štakama?” pitala žena nervozno? “Štakama? Zašto bi mu bile potrebne štake? odgovori joj iznenađeni doktor. “Pa,” nastavi žena hladnokrvno, “produžit ćete mu noge, zar ne?”

 

Gu*i Srbin ženu dva sata kad žena iznenada umre. Srbin se odmah digne, uzme čekić i klešta te počne skidati Isusa sa zida iznad njegova kreveta. Sa prozora gleda komšija, žena mrtva leži, pita ga komšija: -Šta to radiš? -On je mene oslobodio, sad ću i ja njega!!