Ko čeka taj i dočeka :D :D :D

Rešio mladi đavo da se ženi pa otišao kod ćaleta đavola da ga pita gde da nađe devojku. Ćale mu kaže: -Znaš sine, ovde u paklu su sve same ku*ve, nego ti lepo idi na zemlju pa tamo ulovi neku poštenu ženu. -A kako da prepoznam takvu? -samo zvizni za njom, pa ako se okrene ta je ku*va, a ako nastavi dalje ta je poštena, posavetuje ga ćale đavo. Otišao mladi đavo na zemlju, zviždao za devojkama i najzad našao jednu koja se na to nije okrenula, odneo je u pakao i oženio se njome. Pouka: Je**te se devojke da vas ne odnese đavo!!

Dođe cigo u hotel pa kaže na recepciji -Možete li mi predložiti neku dobru sobu u kojoj je dobra ženska za mene?Recepcionarka mu kaže da su sve sobe sa dobrim ženama. Dođe cigo u prvu sobu, nakon nekoliko trenutaka izađe i kaže: -Ne mogu nju ta mi je sestra!! Ide cigo dalje, dođe u drugu sobu i ponovo izađe i kaže opet: -Ne mogu ni ovo i ona mi je sestra!! I tako poslije pet šest soba ponavlja se uvijek isto. Čudno recepcionarki pa mu kaže: -Pobogu, nemoguće da su Vam sve sestre?! A cigo če: Jeste, jeste. Svaka čim sam se skinuo rekle su mi: -BRATE MILI!!

Kupio covjek novog BMW-a, vozi se po gradui staje na semaforu kad ono BUM!!! Okrene se on i vidi ficu, pogleda svoj BMW, kad ono stop svjetla polomljena, branik iskrivljen… Krene on ljutito prema vozacu fice,zgrabi ga za kragnu, kad ovaj zavapi: – “Nemoj prijatelju, ti imas para pogledaj sta vozis,a ja nemam siromasan, smiluj se!” Ovaj se smiluje i pusti ga. Malo kasnije na drugom semaforu BMW staje i opet BUM!! Okrene se i ne moze da vjeruje!!! Opet ISTI fica!! Sad je ovaj iz BMW skroz po*i*dio, krece da ubije ovoga iz fice, kad ovaj opet zavapi: – “Nemoj molim te imam zenu i troje djece, ko ce da ih hrani…” I ovaj se opet smiluje. Krene, i na trecem semaforu opet BUM.
Okrece se, kad onaj otpozadi iz fice mu mase i vice: – “Idi idi, ja sam.”