KIJA SE PREDOMISLILA, IPAK ĆE U ZADRUGU 2!

Kako je sama priznala, Kija će ući u “Zadrugu “

Kristina Kija Kockar, pobijedila je u prvoj sezoni rijalitija “Zadruga” i iako je još danas tvrdila da nema šanse da se nađe sa Lunom Đogani, svojom najvećom suparnicom i u “Zadruzi 2”, ona je ipak promijenila mišljenje.

– Svaka sezona ima ono po čemu je posebna. Po mom skromnom mišljenju, nisam sigurna da ova može da ima toliku gledanost kao ona naša. Međutim, sve može da se promijeni preko noći kao što je to bilo kada smo mi bili u kući. Generalno imam prilike da vidim ulazi veliki broj interesantnih ličnosti i da će biti i te kako zabavno – istakla je Kija.

Ona je otkrila i šta misli o svom učešću u “Zadruzi 2”:

– Sigurna sam da neću ući u kuću kao takmičar, ali svakako ću raditi nešto što je vezano za ovu drugu sezonu, što još uvijek ne mogu da otkrijem. Meni je taj rijaliti učinio da budem ono što danas jesam. Biće prilike da u nekom narednom razgovoru pričamo o tome – dodala je novopečena pjevačica.

Kristina, koja je poslije pjesme “Ne vraćam se na staro” objavila i singl “Potpis” tvrdi da ne bi voljela da sjedne u stolicu Dušice Jakovljević jer je pjevanje u potpunosti ispunjava:

– Zasad uopšte nemam želju da vodim bilo kakve emisije ili tome slično. Čak ne znam ni da li bih se u tome posebno snašla, jer želim da se isključivo posvetim pjevanju i nastupima. To me čini sretnom i zadovoljnom, a i kako kažu mnogo mudriji ljudi, ono što te čini sretnim ne treba mijenjati. Posvećena sam građenju muzičke karijere i to je ono čime isključivo želim da se bavim u narednim godinama – zaključila je Kija.

IZVOR: (Blic) i Ekskluziva.ca