Kasno sam saznao, a ja sam ustvari obični retardirani gad!!!

Izgubio sam najbolju drugaricu zato sto sam bio na*aljeni retard….

Ona je bila zaljubljena u mene skoro dve godine. Ja to nisam znao niti sam sumnjao. I tako pocnem ja da je hvatam, govorio sam joj uzasne stvari kao sto su bile gde si mi gu*ata, ku*vo moja koliko sat naplacujes i tako dalje. Ona me je i dalje volela ali da sam znao sta bi se desavalo kad bi se ona vracala kući u 11 uvece ili posle skole, nikada ne bih to rekao. Dete je dolazilo uplakano kuci ne od straha ili kao zbog hvatanja nego osecala se grozno jer je pocela misliti da je ku*va a nije. Pri tom me nikad nije rekla njenim roditeljima, moji su kasnije saznali i rekli su mi da je hvatam samo ako kaze da je u redu sto je i rekla. Najvise sam voleo dok u drustvu joj stavim ruku u zadnji dzep. Ima 13 godina i sve ovo sto sam joj radio neki ne dozive do 18. Sve bih dao da joj nisam govorio te stvari. A sve ovo sam saznao tako sto sam se ulogogovao u njen profil dok se dopisivala sa drugaricom o tome.Posle toga ne prica sa mnom.- Videoteka-

 

Posle zurke, koju je pravio moj drug, ostali smo da prespavamo, neki njegovi drugovi i ja. Bili smo u jednoj sobi i imali smo dva kreveta ja sam legla u jedan i da ne bih smetala tom njegovom drugu koga sam tek upoznala sklupcala sam se uz samu ivicu, raskomotila sam se ispod pokrivaca on legao poredi,i iste sekunde zaspala. Posle nekog vremena ja se budim posto osecam kako me mazi po glavi i cacka kosu taj drug. Nisam znala kako da reagujem bilo je slatko ali prosto sam se zbunila . Pitao me da li sam zaspala , a ja nisam smela da odgovorim samo sam se pravila luda , on se nasmejao i nastavio da me mazi. Prosto sam se prepala posto sam ga tek upoznala , ali nisam znala kako da reagujem u takvoj situaciji .. moram da priznam da je bilo simpaticno ali i čudno. Ali nece mi nikada biti jasno sto je tako nesto uradio.

Morala sam da ga probam… Bila sam tada jako mlada i hormoni su radili svoje I bila sam zaljubljena u svog decka nisam sklona prevarama ali znate kako je radoznalost i strast cesto idu ruku pod ruku tako su mi drugarice ispricale za decka iz kraja koji se proslavio svojim ogromnim polnim organom govorile su moj decko je poput mene bio neiskusan i tek smo poceli da vodimo ljubav pa sam stalno mastala o tom momku potrefila se i velika zurka pa sam obukla minic i dosla sa jednom namerom da isprobam tu njegovu alatku po svaku cenu skinuli smo se i ugledala sam njegovo cudoviste u pravom smislu te reci legao je na ledja i uhvatio ga sa obe sake rekla sam mu da bude nezan ali strast me je vec potpuno obuzela rasirila sam noge i sela na njegov polni organ prethodno ovlazila moju macu pljuvackom jer nije bilo nikakve predigre veoma sam zadovoljna tim deckom razvalio me nikada nisam tako dobro uzivala.

Terenac sam i kako je prošlog meseca bila velika vrućina gazda nam da nekoliko dana odmora jer smo baš udarnički radili. Nisam hteo da slobodne dane provedem u tom mestu gde radim nego sam rešio da odem kući. Brzo se spremim i na voz, a da se nisam ni javio mojima. Stignem nešto iza ponoći i uđem u dvorište, kapija otključana, ulazna vrata otključana a mojih nigde nema. Odem u dvorište iza kuće i imam šta da vidim, moji goli u onom krevetu na razvlačenje i ”rade radnju”. Ne znam da li sam se u životu ikada više posramio pa se polako povučem nazad i počnem lupati vratima čisto da im dam vremena da se obuku. Tata sav srećan što me vidi, pita što se nisam javio. Pitam ga gde je mama, kaže ”Eno širi veš u zadnjem dvorištu”. Dolazi i ona i kao da se ništa nije desilo, nit zajapureni, nit zadihani… kao da su do malopre kafu pili.

Sviđa mi se komšija preko puta. Oženjen je i ima malo dete. Znam kad mu žena radi pa kad sam na terasi obučem mrežaste gaćice i namerno ga provociram. Od komšija imam samo njega pa sam rešila da ga zavedem. Prijatelji smo na fejsu, lajkujemo se… ali nikako da započnemo prvi korak. Probala sam sa lažnog profila da ga ložim i sve super, prima se na provokacije… ali je tolika kukavica da prvi pusti poruku da cu na kraju morati ja. Ubedjena sam da ga žena ne proverama, da je neveran to sigurno znam…