Kako ukloniti mitesere koristeći samo četkicu za zube….

Većina ljudi ima problema sa kožom u određenom periodu svog života, bilo da je to pubertet ili začepljene pore u zrelim godinama.

Čišćenje kože nije lak zadatak. Postoje hiljade preparata koji tvrde da vam pomoći rešiti problem, ali većina od njih su  vrlo skupi. Devojka po imenu Aleksandra pokazuje mnogo jednostavnije rješenje.

Mlada Youtube zvezda po imenu Aleksandra nudi korisne savete o tome kako da pomognete očistiti pore, a sve to uz pomoć četkice za zube!

Potrebna vam je čista četkica za zube, 1 kašika paste za zube, 1 kašika sode bikarbone i topla voda

Prvo operite lice i onda uzmite ručnik natopljen toplom vodom i stavite ga na sva mesta gde imate mitesere. Ovo će otvoriti pore

Stavite sodu bikarbonu, vodu i pastu za zube u činiju i mešajte ih zajedno

Premažite tom dobijenom smesom sve delove lica gde se nalaze miteseri

Koristite četkicu za zube za masažu pora. Vrlo je važno da četkica bude čista pre nego što učinite ovaj korak

Kada ste završili ovaj korak, ostavite pastu da stoji oko minut

Zatim možete ukoloniti pastu za zube pomoću ručnika, ali budite nežni, jer će vaša koža biti vrlo osetljiva u ovom trenutku.

Isperite pastu sa toplom vodom. Rezultati će vas zadiviti! Vaša koža nikada nije bila tako čista.

 

Ciča zima, minus dvadeset, pošalje Fata – Muju napolje da cijepa drva kako bi naložila vatru.
Mujo je posluša, i izađe napolje ali pošto je bilo jako hladno brzo mu se ruke smrznuše pa utrča jadan u kuću da se ugrije. Ugleda ga Fata smrznutog pa mu kaže: -Daj ba Mujo turi ruke meni među noge, ugrijaće se odma!!  Mujo je posluša i stvarno, ruke se ugrijaše začas… Izađe Mujo ponovo da cijepa drva al’ opet ista priča. Otrči on u kuću, turi ruke Fati među noge i one se opet brzo ugrijjaše… Opet Mujo izađe napolje da cijepa drva i opet ista priča… Utrča jadan Mujo u kuću sav smrznut da turi ruke Fati među noge kad Fata dreknu: -Pa dobro Mujo bolan, hoćel’ se tebi ikad uši smrznuti?!?!

Mujo šeće čaršijom sa sinovima, a oni k’o Daltoni – četvorica, jedan drugom do uha kad iza ugla naleti Haso, Mujin jaran iz osnovne škole. Pozdrave se oni srdačno, pa će Haso zbunjeno: – Mujo, bolan, pa teb’ je ko i men’ dva’es’dve, kad si stig’o čet’r’ sina naštampat? Mujo slegne ramenima: – A eto, jarane, dogod’lo se… al’ sad više ni sa hrenovki najlon ne skidam.

Prelijepa dama dolazi da posjeti direktora firme. Dočeka je plavušica sekretarica i dama joj kaže da pogleda da li je direktor slobodan da je primi. Sekretarica joj kaže umiljato: -Za takvu damu kao što ste vi, naš direktor nađe vrijeme, a možda i mnogo više od toga. Možda se i ručak nađe. Izvinite, a koga da najavim? umiljato će sekretarica -Ma samo kažite direktoru da mu je došla žena!!!

Poslije svih izvađenih nalaza dolazi Haso kod doktora da on da konačnu dijagnozu. Doktor smrknuta lica pregleda nalaze, pa će na kraju Hasi: -Znate, ja bi vam preporučio da se do kraja života suzdržite od seksa!! Haso ga blijedo gleda pa će: -Ali doktore, pa kako se suzdržati od toga, to je nemoguće!!? Doktor još drži nalaze pa će: -Hajde, hajde, izdržat ćeš ti tu nedelju dana nekako.