Kako se vozači javljaju svojim ženama :D

Razgovaraju pilot aviona, kapetan broda i vozač na duge pruge u birtiji…

Kad su se napili počne pilot: – Kad dolazim kući preletim preko svoje kuće nisko i mahnem krilima, žena zna da sam to ja onda… Kaže kapetan broda: – Ja kad dolazim u matičnu luku, prolazim obalom pored svoje kuće… ja onda 3 puta sirenom dam znak, žena zna da dolazim kući… Kaže vozač: – Ja kad dolazim kući, još na raskrsnici 500m pre kuće ugasim motor i svetla, tako se tiho dokotrljam do kuće… uzmem pajser i pravo na prozor od spavaće… Još mi nijedan gad nije uspio uteći!

Vratila se Crnogorka iz Pariza sa privremenog rada.Kod kuće je, svi sretni dočekali otac i majka. Sede oni tako u sobi za stolom, a ona se raspakuje. Te donela je ovo ocu, ovo majci itd… Odjednom, iz jedne od tašni joj ispadne vibrator
-Šta ti je TO jadna ne bila?? začudi se Crnogorac. -Znaš tajo, tamo u Parizu ima svakakvih muškaraca, bolesnih, haraju razne zaraze pa je ovo najsigurnije. Uzme Crnogorac vibrator pa ga poče razgledati sa svih strana, okreće ga, uključi ga, pa se čudom čudi… U tom trenutku u sobu upade komšija: -Šta radiš crni Vukoje??!! -pijem kafu sa zetom!!

Napravio Mujo Ciganki dete i nece da prizna da je njegovo i ona ga tuzi.Pita sudija: – “Molim vas gospodo ispricajte kako je to bilo.” – “Ovako je bilo: zvezdano vece, Morava tece, idem idem ti ja, kad eto ti Muje, majku da mu je*em, odvede me na livadu, baci na bujad, izvali butinu i uvali kur*inu.” A sudija ce: – “Izvinite gospodo, ali tako prosta rec ne moze uci u zapisnik, hajde ponovo.” Ona ce ti opet: – “Zvjezdano vece, Morava tece, idem idem ti ja kad eto ti Muje, majku da mu je*em, odvede me na livadu baci na bujad, izvali butinu, i uvali ono sto nemoze stati u zapisnik.”