Kako se najlakše riješiti podbratka??!

Znamo da želite da se rešite se podbratka, a znate li kako?  Slede saveti i vežbe za podbradak koji će vam omogućiti da to sprovedete u delo.

Podbradak zna predstavljati velike probleme ljudima, a većinom ga imaju osobe koje imaju višak tjelesne težine ili osobe koje imaju nasljedni dio tog područja, a ne moraju nužno uopće imati problema s kilogramima.

 

Postoje dosta načina da se podbradak ukloni, neki od njih su hiruški zahvati koji je efikasan, ali je i veoma skup. Mi vam danas donosimo prirodni način kako da zategnete kožu lica i uklonite vaš podbradak zauvijek.

Sastojci:

  • Jedno bjelance
  • Med
  • Limun
  • Kašika mlijeka

Priprema:

Ove sastojke pomjšajte i napravite masku za peeling.

Primjena:

Nanesite masu na podbradak i čuvajte pola sata, nakon toga operite toplom vodom. Samo nakon 72 sata vi ćete vidjeti prve rezultate!

 

  • Jedite obroke od svežeg povrća. Ne samo da će pomoći da smanjite masne naslage, već i žvakanje svežeg povrća zateva veći napor i svojevrsna je vežba za podbradak. Nije na odmet da kažemo da je bolje da hranu žvaćete što duže. Em duže vežbate, em bolje usitnite hranu i olkašate proces varenja.
  • Jedite voće za užinu umesto slatkiša.
  • Izbegavajte prerađevine i rafinisane masnoće i žitarice. Jedite samo pravu, neprerađenu hranu. Tako nećete gomilati masne naslage ispod brade.
  • Jedite zdrave masti , izbegavajte prženo i koristite nemasne mlečne proizvode.
  • Smanjite unos šećera (idealno da ga izbegavate sasvim) i smanjite porcije hrane
  • Pijte puno vode. Em pospešuje mršavljenje, em utiče na elastičnost i hidriranost kože.

Zeleni čaj pun je antioksidanata i ubrzava metabolizam. To ujedno podrazumeva i uklanjanje podbratka jer utiče na mršavljenje i gubitak masnih naslaga. Počnite dan sa zelenim čajem i radite vežbe za podbradak i imate dobitnu kombinaciju.

Pšenične klice su izuzetne za zdravlje, a ulje pšeničnih klica odličan način kako se rešiti podbratka. Dakle, masirajte ovo područje, a produžite slobodno i negu na vrat i tako se rešite bora na vratu. Nanesite ulje pšeničnih klica pre spavanja i masirajte 15 minuta. Ostavite da deluje preko noći i vrlo brzo primetićete sjajne rezultate. Ulje vitamina E takođe je dobra varijanta jer podmlađuje kožu.

ŽVAKANJE ŽVAKE Uklanjanje podbratka može biti jednostavnije nego što mislite. Žvaćite žvaku što ćešće tokom dana, ali pri tom birajte neku bez šećera. Žvakanje je odlična vežba za jačanje tih mišića i uklanjanje podvaljka koji visi. Žvake sa šećerom nisu dobra varijanta, prvenstveno zbog zdravlja vaših zuba.

Jačanje mišića ispod vrata će sprečiti visenje kože pa je odličan način kako se rešiti podbratka. Malo je teža od prethodnih i zato smo je ostavili za kraj. Legnite na krevet na leđa a glava treba da visi preko ivice kreveta. Sada, lagano podižite glavu ka grudima, dok su leđa i ramena i dalje čvsto na krevetu. Zadržite 10 sekundi pa vratite glavu u početnu poziciju. Ponovite 2 puta za početak, a kasnije možete povećati broj ponavljanja.

LUPKANJE PODBRATKA Sedite ili stanite i gledajte pravo isped sebe. Nadlanicom i gornjim delovima prstiju lagano lupkajte podbradak i radite to barem pola minuta. Ovo će podstaknuti cirkulaciju i pomoći da se masne naslage vašeg podvaljka brže istope.