Kako sam samo ispala glupa i naivna!!! :(

Upoznala sam jednog dečka i posle dva dana smo se dogovorili da probamo se*s na groblju….

Ja sam otisla motorom i čekala sam ga, došao je, skinuli smo se i počeo je da me kr*še. Kada smo završili se*s odjednom je pobegao nisam znala šta nije u redu dok nisam počela da tražim odeću koju nisam pronašla, onako gola sednem na motor i shvatim da sa motorom nešto nije u redu, pogledam ja kablovi su bili počupani… Vraćala sam se gola kući i pazila da me neko ne vidi. Kada sam pogledala u telefon videla sam poruku tipa: -“glupačo, kako si jadno nasela na našu nameštaljku hahha”

 

Devojka mi je imala veoma male grudi, skoro skroz ravne.I nagovorim je posle godinu dana da stavi silikone. Milsim i ona je htela, nije bilo samo na moj predlog. Čak sam štedeo da joj platim pola troška. I ugradi ona solidne trojke, taman, ni prevelike ni premale. I sad nakon pola godine izgledaju super i kad je gola i kad je občena, ali su mnogo tvrde i užasan mi je osećaj kad ih dodirnem. I ne smem to da joj kažem, ali me sve manje loži zbog toga.
Sad izbegavam da ih dodirujem čak i za vreme se*a.

Devojka sa kojom sam bio 3 godine me je prevarila i ostavio sam je.Jedne noci sam nahvatao neku curu i u sred se*sa sa njom zove mene ta bivsa na prozor sa nozem u ruci da mi kaze kako mi je izbusila gume i izgrebala auto jer sam je ostavio. Toliko me iznervirala da sam se obukao odmah, izasao napolje i lupio je pesnicom po faci. Pala je na pod ko sveca, a cura sa kojom sam spavao to vece je bila na terasu i sve videla, istrcala napolje i sutnula me u m*da, a mojoj uplakanoj bivsoj je pomogla da ustane i otisla sa njom. Zenska solidarnost, ostao sam bez teksta.

Drugaricu sam ispalila, nisam htela da izađem sa njom, a pravi razlog je to što se krešem sa njenim dečkom.On nju laže kako izlazi sa društvom, a prava istina je da dođe autom po mene pa me dovede kod njega kući i po celu noc smo zajedno. Govori mi kako sam bolja u krevetu od nje. Slikao je golu i pokazao mi slike, sad imam jako smešno mišljenje o njoj. I kad je vidim uvek se setim tih slika i u sebi umrem 10 puta od smeha.

Bivša devojka mi se udala za rođenog brata jer on Živi u Beču dok ja u Srbiji.Radim poljoprivredu sa ocem i po rukama imam ogromne žuljeve od rada. najviše me boli kad mi rekla da se odlučila za mog brate jer želi da ima lak život pored njega jer je on mnogo više uspeo u životu, dok ja nisam. Ubijam se od posla kako bih solidno živeo.
Znam da me voli i javlja mi se često da me pita kako sam, ja ne želim ništa reći bratu jer ga volim puno i ne želim da im kvarim brak.

Mislim da sam savršena glumica. Imam supruga i pretvaram se da ga volim zbog njegovih para.Ali u mom životu postoji još jedan muškarac koji je na moju žalost siromašan ali u njemu sam pronašla sve… Planiram da sa njim da pokradem muža i da pobegnemo negde za inostranstvo gde nas ne bi nikada našao. Moj muž je gazda jedne jake firme i već smišljamo kako da ga opljačkamo i istog dana da nestanemo iz zemlje.

Soba mi je do puta, uveče kad legnem ostavim prozor otvoren zbog jake vrućine, i tako celo leto.Jedne noći osetila sam u snu da me nešto dodiruje po telu, ali to nije bio san… kad sam se okrenula i ugledala sokirala sam se, to je bio moj komsija ima oko 57 god, zenu, decu… samo sam blenula i ono “otkud ti” on je krenula da me napada i hvata… ja sam vikala sto sam jace mogla i culi su me njegovi jer je prozor i dalje bio otvoren…. njegov sin skoro da se potukao sa njim… sutra sam cula kako su se svadjali, zena je htela da ga istera iz kuce. Stvarno ne znam sta mu je bilo. Nikad ranije nije nista pokusavao niti davao bilo kakve znake. Prosto sam iznenadjena.