Kako prepoznati otimačicu muškaraca

Žene koje otimaju tuđe muškarce, e o njima se već da dugo pričati, zaista posebna grupa žena.

Žene koje otimaju tuđe muškarce, e o njima se već da dugo pričati, zaista posebna grupa žena.

Žene koje vole tuđe muškarce su jedna posebna kategorija. To su žene koje se obično pretvaraju da su im dobre prijateljice. Nikad me nisu zanimali muškarci koji su već zauzeti, jer vezu s takvim bi smatrala gubljenjem vremena. Prvo, ne bih htjela imati posla s njegovom ženom, a drugo nisam tip koji se zadovoljava s komadićima nečijeg vremena i pažnje.

Žene koje vole tuđe muškarce su jedna posebna kategorija. To su žene koje se obično pretvaraju da su im dobre prijateljice. Nikad me nisu zanimali muškarci koji su već zauzeti, jer vezu s takvim bi smatrala gubljenjem vremena. Prvo, ne bih htjela imati posla s njegovom ženom, a drugo nisam tip koji se zadovoljava s komadićima nečijeg vremena i pažnje.Kad si ljubavnica, dobivaš upravo to, nečije mrvice. No postoje žene koje imaju interes za muškarca koji pripada drugoj ženi. One imaju dvije vrste argumenata: „On je ne voli i pitanje je vremena kad će se rastati.“ „Nemaju djece i ništa ih ne drži zajedno.

 

“Naravno, u ovim kombinacijama moguće su i druge kombinacije, poput: „On je vara, ali su zajedno zbog djece.“ „Oni su zajedno zbog njenog novca i njegovih dugova.“ Ljubavnica će imati spremne odgovore zašto se uhvatila tuđeg muža, a onda će izreći legendarnu rečenicu:

„Da voli svoju ženu, ne bi bio sa mnom.“ Razmirice u braku i varanje partnera ne moraju uvijek imati veze s nedostatkom ljubavi. Neki muškarci uđu u krizu srednjih godina i hoće mlađu verziju svoje žene da bi testirali svoj ocvali šarm, no ne pada im na pamet zasnivati novu obitelj s ljubavnicom.

 

Neki se i razvedu, a onda i drugi brak propadne, jer se ljubavnica u glamuroznom izdanju pretvori u ženu u trenirci, kakvu su imali i doma. Institut ljubavnice pojedinci koriste da bi nahranili svoje testosterone, ali većina muškarca se vrati supruzi, ako ga ona bude htjela. Brak pukne jer je supruzi dosta, a ne zato što je uletjela mlađa i ljepša ljubavnica.

IZVOR: infpult.info