Kako je samo dobre noge imala, a i sada ima :D

Sjećam se ona je na sebi imala minić i bretela, joj kakve je samo dobre noge imala mmm….

a i sada također ima. Si*e je imala kao dvije dinje i jako utegnute. U mene ku**c se digao kao palica na pomisao o njima. Stigli smo kod mene kući. Nikoga nije bilo u kući. Tada smo otišli u moju sobu i onako legli umorni. Ja sam gledao u njene si*e kao dvije zrele dinje i njenu gu*u kao salivenu za gu*iti. Ona je gledala u mene svojim lijepim je*ozovnim očima. Pitala me je što bi sad radio, a ja sam odgovorio ja bih tebe i stao sam, a ona je rekla hajde završi rečenicu, a ja sam bio iskren i rekao sam ja bi tebe je**o, gu*io, igrao se tvojima si*ama. A ona se samo nasmijala i kleknula ispred mog ku*ca. Snažno je ga zgrabila onako kroz pantalone a ja sam bio sav na*aljen i spreman za s*x.- Videoteka-

 

Skinuo sam nevinost devojci mog druga…. Moj drugar se zabavljao sa devojkom nekoliko nedelja ona je bila nevina voleli su se on je cekao bez zurbe kada ce prvi put spavati jedne veceri smo se napili kod njega kuci bilo je jos par devojaka sa nama a on se nesto posvadjao sa devojkom i otisao sa drugom da spava a ja nemajuci kuda legao sam pored njegove devojke nisam nista pokusavao sa njom vec sam joj okrenuo ledja i odmah me uhvatio onaj prvi san i samo sam osetio da me nesto dodiruje dole znao sam da je ona i nisam zeleo da propustim to kada je vec pocela okrenuo sam se izvadio ga napolje ljubio sam se sa njom a zatim ona je sela polako, polako preko mene malo je  bolelo ipak je prvi put bio ali kada je usao ceo u nju posle je islo bez problema drugar za to nikada nije saznao i dalje misli da je nevina.

Nisam mogao da odolim majci moje devojk… Odvela me devojka kod nje kuci da se spremi za grad pa da izadjemo dok sam je cekao sedeo sam sa njenom majkom koja je bila joj lepsa zena od moje devojke svaki muskarac bi je pozeleo sedeli smo na krevetu u sobi i cekali da se moja devojka spremi zacula se voda pod tusem a ja nisam zeleo da gubim vreme vec odmah napao njenu majku ona mi je rekla da sam lud da nas moze videti ali pristala je na kraju poljubila me a zatim sam joj uzvratio ljubio sam joj grudi velike i tvrde savrsene a ona se spustila na kolena i lizala mi ga stavljala ga u usta do kraja toliko me napalila da sam zavrsio nakon deset minuta.

Na devojackoj veceri sam sa deset devojaka…. Krenem sa devojkom na zurku kod njene drugarice slavila je devojacko vece stigli smo u stan kod te njene drugarice bilo je prepuno devojka nekih desetak a samo ja kao muskarac moja devojka je non stop bila sa slavljenicom na mene je cak i zaboravila a ja okruzen devojkama od dosade krenem da flertujem sa jednom sto je sedela kraj mene pitala me da li imam devojku rekao sam da je tu prisutna ali me ne primecuje a ona me uhvati za ruku i odvela me do sobe krenula da me ljubi a zatim sam joj svukao pantalone i okrenuo je i cepao je samo odpozadi nakon sat vremena smo izasli a ova moja devojka nije ni primetila da sam nestao tako dugo.