Kada seks se pretvori u noćnu moru :D :D :D

Čovek od 640 kilograma i njegova supruga od 450 kilograma, imali su neobičnu nesreću sinoć kada su se njihovi stanovi srušili, tijekom osobito intenzivnog odnosa i par je padao tri sprata. Michael Davis i Theresa Walker iz Liverpula imali su odnose u svojoj spavaćoj sobi na trećem spratu stambenih zgrada kada se struktura zgrade srušila.

Par i njihov krevet pali su tri sprata prije nego što su probili zid i sleteli u kupatilo u podrumu zgrade. nijedan drugi stanovnik zgrade nije povređen, jer se skoro pola 250-godišnje zgrade srušila.
Tom Watson, drugi stanovnik zgrade, tvrdi da je nesreća bila predvidljiva i da se može izbjegavati.

“Ovaj par imao je vrlo žestoke odnose prema nekoliko puta sedmično. Svaki put bi se zgrada tresla .Zidovi su napucavali i svetlo bi uvijek treperilo. Ovo je jedna vrlo stara stambena zgrada i nije gradjena, takav način zlostavljana da izdrzi! “Gospodin Votson kaže da je stanodavac bio svestan situacije, ali nije učinio ništa da ispraviti.” zgrade, te da je ponudio da izgradi dodatnu gredu, bar za podršku u mojoj dnevnoj sobi. Iako je zakup jeftin, većina drugih stanara je već otišla jer je situacija postajala nepodnošljiva. “Sreća pa se nalazi ispod ovog ljubavnog para već odavno iselili.
IZVOR: 24h.ba