Kada mu je javila čudno mu bilo šta je tu loše :D :D

Jedva nekako udade majka kcer i poslije par dana cuju se telefonom. – “Kako ti je kceri?”, pita mater. – “Pa ne znam sta da ti kazem, ja bih najradje da se kuci vratim. Ovaj moj dere samo u guzu, ja to ne mogu izdrzati.” Mater: – “De kceri strpise malo, proce to njega, sigurno to je tako kod mladih hoce sve da probaju, znas kako se tesko danas se udati.” I tako ubjedi je mater da ostane. Poslije 10-ak dana pojavi se kcer kod matere na vratima, a mati sva iznenadjena upita.- “Sta je sad bilo?” – “Pa znas mati on opet samo u guzu ja to nemogu trpit ostajem ovdje i gotovo.” Mati je proba ubjediti da se vrati ali ne ide nikako. – “Znas ti mati da je kod mene prije braka šu*ak bio ko 1 km,a sad je ko 5 km!” Mati:- “ZNAM KCERI AL NE MOZES SAD ZBOG 1 marke DA UNISTIS BRAK!”

 

– Pozdrav ljepotice…, mogu li te pozvati na večeru?  Ne hvala, ne jedem poslije 18.00h. – Možda u kino? Ne hvala, filmove gledam na internetu. – A da svratiš k meni na kavu? Kavu ne pijem. – Pa ne znam…, da gledamo stare fotke kod mene? – Fotke? Zar misliš da me zanima kako si izgledao kao klinac? – Pa dobro…, reci mi što ti uopće voliš Volim seks, ali to očito tebe ne zanima!?

 

Muž se budi mamuran. Otvara oči i na stočiću ugleda čašu vode a pored dva aspirina. Na stolu pored kreveta ugleda ispeglanu odeću, zatim pogleda okolo i vidi da je cela kuća čista i pospremljena! Na stolu u kuhinji ugleda papirić gde je pisalo: “Dragi, otišla sam u kupovinu. Doručak je u rerni, sportske novine na stolu. Tvoja ženica!” Tad dođe i sin i muž ga upita šta se desilo prošle noći. Sin odgovara: – Ah, ništa, došao si oko 3 sata ujutro, pijan k’o zemlja, sapleo si se na stepenik i razbio maminu najdražu vazu i povratio u hodniku, pa si se zaleteo u vrata i sad imaš modricu na oku! – Kuku meni, ali reci mi zašto je sad tako sve pospremljeno i mama nije ljuta? Sin objasni: – Pa kad te je mama odvukla u spavaću sobu i pokušala ti skinuti pantalone, ti si rekao: “Gospođo, pustite me na miru, ja sam oženjen”!

 

Normalno odjevena žena, srednjih godina, stoji ispred neke srednje škole sa dugokosom ženom, obučenom u uske teksas traperice i kožnu jaknu. Posmatraju one u školskom dvorištu učenicu sa dugom, neurednom frizurom u duginim bojama i sa raznim pirsinzima na licu. Starija gospođa reče ovoj drugoj: -O bože, kako izgleda ova današnja mladež. Da li znate čija je ona kćerka? • To je moj sin! -Oprostite, nisam znala da ste mu vi majka! • I nisam, ja sam mu otac!