Kada mi je stigla poruka “pretrnuo sam od straha”!!!

Ja i moja djevojka zajedno smo studirali u Zagrebu inače smo iz Rijeke….

Zbog nekih obaveza jedan period sam bio kući a ona je živjela u ZG. Zbog ispita sam došao u ZG na jedan dan i kada sam se trebao vratiti preklinjala me da ne idem da ostanem jer ima neki loš predosjećaj. Nasmijao sam se poljubio je i krenuo na bus da ne kasnim. Nekoliko minuta kasnije samo što sam sjeo u bus, stiže mi poruka:
“Vrati seeee, hitno je”. BOŽE šta mi je sve prošlo kroz glavu, ustajem i žurnim korakom se vratim, kada sam došao u stan, ona sjedi uplakana i kaže “Molim te ostani ne mogu bez tebe” ostao sam i evo 20 godina nakon toga nismo se razdvojili na duže od 24 sata. Ali baš nikada.

 

Uvek su mi se sviđali dosta stariji muškarci ioduvek sam maštala o tome da budem u vezi sa jednim takvim,
ali nikada nisam imala dovoljno hrabrosti za to, iako su pokazivali interesovanje za mene. Sinoć mi je oženjeni muškarac, koji je 26 godina stariji, otvoreno rekao da želi da mi bude sponzor. Ja sam pristala pod uslovom da mi svaki dan daje 20 evra, ne želim da radim već kad mogu da iskoristim svoju lepotu zašto da propustim priliku koristiću ga za pare, iako znam da će tražiti seks od mene to mi nije gadljivo sa njim, bolje se je*ati nego raditi.

Kada sam se udala, prvo jutro mi je svekar rekao:“Dijete moje neka ti je BOG na pomoći”. Bilo mi je čudno, mislila sam da nije normalan, ali nakon 2 godine braka sjetila sam se njegovih riječi i sad znam da je bio dobronamjeran.
Naime moja svekrva je toliko zla osoba, da je on najbolje znao kakva je jer je sa njom proveo desetine godina.
Zbog nje sam u ove dvije godine proživjela pakao. Svakodnevno svog sina mezimca, MOGA MUŽA nagovara na razne gluposti da mi radi, čak me je dva puta i prebio od batina. Tako je sve bilo dobro dok smo se zabavljali, dok ona nije znala ni da ja postojim, dok nije umiješala svoje zle prste u naš život. Mislim da ću da se razvedem, pa neka živi sa svojom mamicom.

Vraćam se ja sa trčanja, u trenerci i muškom duksu sa kapuljačom,da uđem u zgradu a vrata zaključana… ja u štekić (imamo jedan ključ), blentavci od cimera nisu ostavili ključ tu. Obilazim besna oko zgrade, bacam kamenčiće u prozore, ni jedan se ne javlja… ja šta ću, otvoren jedan prozor, krenem da se penjem da ulazim tuda. Sve bi bilo u redu da ja nisam niska, pa pokušavala 15 min da dohvatim da se uvučem, i da me dva pandura nisu skinula sa prozora taman kad sam uspela do grudi da se zakačim (komšije mislile da sam provalnik)… Evo panduri upravo odoše jer sam im na kraju kafu skuvala, a cimeri koji su obojica igrali igricu sa slušalicama se i dalje smeju i zovu me delikvent…

Stiže meni poruka na fejsu od dečka koji je sa mojom drugaricom:-Hoćeš oko 4 da odemo na piće? Napišem ja tu njemu dugometražnu poruku da je stoka i skinem ga sa fejsa, pošaljem i drugarici da joj je dečko prolupao.
Ulazi posle 15 minuta brat i kaže: -Javiće ti se danas dečko od tvoje frendice, ima slobodno mesto u firmi pa da se dogovorite da počneš radit. Ja i moj dug jezik.