Kad ti se djevojka javi srijedom :D:D :D

Imali Mujo i Fata puno djece, i je*av*li se svaki dan.Jednog dana kaze Fata Muji.-Bolan Mujo ja ne mogu vise rađat, čula sam da postoje za to nekake tablete, daj kupi… I ode Mujo i kupi tablete. Kad je dosao kući veli Fata -Daj brzo čitaj jer ja sam nepismena, pa da se dalje trošimo. Ali Mujo isto polupismen pa zna čitati samo velika slova. Čita on recept i ništa ne razumije, tek nesto malo pri kraju recepta. I kaže:  -Hajde Fato naguzi se tu preko stola, i ona se naguzi, a on “flop” Fatu u guzu, -Joj Mujo šta uradi, veli Fata, a on će na to:
-Evo Fato bona čitaj tu piše da te KRKA-m u NOVO MESTO.

 

Naveče, leže muž i žena u krevetu i razgovaraju.Zena:-Vidis mužicu šta imam ja, a šta imaš ti, nastavlja žena:
-Ja imam šumu, i u šumi rudnik, po 3 miliona to je 6 miliona, a ti mužicu dvoje jaja po dinar i po 3 dinara,
i jedan štapic 4 dinara, to je ukupno 7 dinara…. Muž će spremno na to: -Vidiš ženo, opet mojih 7 dinara je*e tvojih 6 miliona…

– Tata, šta je to peder?– Da ti tata slikovito objasni. Eto, bili smo ja i Haso u zatvoru zbog šverca cigareta.
Bilo nam dosadno pa smo se kartali, pa ko dobije jebe, a ko izgubi, bit će jeben. Dobio Haso prvu partiju a ja se naguzim po dogovoru. Dobio on i drugu i treću. E, četvrtu sam ja dobio i onda Haso kaže: -Meni se više ne igra.
-E vidiš sine, to ti je peder.

 

Ciga i ciganka nisu mogli dugo da imaju dece.I dolazi ciga ranije kuci kad zatekne ciganku i komsiju kako se tucaju,
a komsija lize li lize. Gleda ciga i kaze: A ti si taj sto mi jede decu! Mamu ti!!!

Doveo Ciga ženu kod doktora i kaže:– Doktore pomagaj žena mi je jako bolesna. Pogleda je doktor, vidi dobra Ciganka, shvati šta joj fali i kaže Cigi da mora izaći u hodnik. Doktor i Ciganka se” zaigrali”, a Ciga nestrpljiv i znatiželjan, pogleda kroz ključaonicu i u čudu vide šta to oni rade. -Samo neka ona ozdravi, kaže Ciga,
Tako je i bilo žena mu vesela i srećna izašla iz ordinacije. Posle nekog vremena, sretnu se doktor i Ciga.
Ciga u crnini. Šta je bilo? ,pitaa daktor. Ciga: Ma ništa, umro mi tata. Doktor: Pa zašto ga nisi doveo kod meme da ga izlečim? -Ne bi vredelo doktore, jebasmo ga i ja i brat al ništa !!!