Kad Srbin uđe u javnu kuću :D :D

Došao naš čovek u javnu kuću negde u inostranstvu. Priđe jednoj prostitutki i zapita je za cenu. Čovek joj ponudi duplo, ali da vodi ljubav na srpski način. Ona odbi. Priđe i drugoj, pa i trećoj, ali sve su ga odbile čim bi pomenuo “srpski način”. Najzad jedna pristade, ali mu zatraži 500 €, sa čim se naš čovek složi. Po završenom odnosa devojka ga upita: “Dobro, reci mi, molim te po čemu se to razlikuje “srpski način”, jer ja nikakve razlike nisam videla.” Na to se naš covek nasmeja i reče: ” A, ti me pitaš za onih 500 € što ću da ti dođem…? komični statusi. rs

 

– I zete, šta kažeš za moju ćerku, savršena, ne znaš šta bi ti se pre svidelo na njoj, da l’ lepota, da l’ pamet, da l to što je vredna, a? – Zadnjica. – Molim? – Ima savršenu zadnjiću, a ni grudi joj nisu za bacanje? – Ma nemoj karabin da radi. – Ajde taste, ne seri, ti si se kao oženio zbog dobrog podvarka, jaka četvorka gospođe Bube je bila krucijalna, nemoj da se lažemo. – I to što kažeš.

Haso koji je inaće pesimista rješio jednog dana da usisa kuću,a nema usisivača. Sjeti se on da Mujo ima usisivač pa pomisli: – Ma neću ga ni pitati kad mi ga neće posuditi. Ali ipak Haso krene do Muje. Putem se Haso svađa sam sa sobom i govori:- Ma bez veze ja idem kad mi neće posuditi… Ma neće mi sigurno posuditi, ma zašto sam uopšte krenuo kad mi neće posuditi… Pokuca on Muji ovaj otvori i Haso mu kaže:- Znaš šta Mujo, jebo tebe tvoj usisivač!

 

Na selu policajac zaustavi gradskog advokata jer nije stao na znak stop. Advokat staje i misli: -Ja sam advokat i gospodin iz grada, imam više škole od ovog seljaka i sigurno ću ga za*ebati Policajac dolazi i traži vozačku i vozačku. Advokat samouvjereno : -Zašto? -Niste stali na znak STOP kaže policajac. Advokat po svome: -Ali ja sam usporio, vidio da nikog nema i krenuo dalje!’ -Da, ali se niste zaustavili! Advokat: – Ovako ćemo. Ako mi precizno definišete razliku između usporavanja i zaustavljanja rado ću vam dati vozačku i platit kaznu odmah na licu mjesta. -Dogovoreno, molim vas izađite iz vozila. Advokat izađe, policajac uzme pendrek i udri po njemu. Na to će policajac: -Onda, majstore? Hoćeš da se zaustavim il’ da samo usporim.

Mujo mornar naveče u kafani upozna zgodnu plavušu, i nakon par pića ona mu se povjeri: – E, moj Mujo, Bog mi je dao lijepo tijelo i lice, a imam i nešto talenta, sigurno bi napravila karijeru u Hollywoodu da mogu stići do tamo, ali nemam novaca za kartu .. Mujo naravno odmah smisli plan i kaže: – Slušaj, sakrit’ ću ja tebe na svoj brod, al’ jedino ako mi daš svaki dan … Plavuša pristane, Mujo je sakrije u strojarnicu i svaki dan par puta, kad nakon desetak dana nasta kvar na motoru i spusti se kapetan u strojarnicu.Ugleda tamo plavušu, zbunjeno je upita što tu radi, a ona mu prizna sve kako je bilo. Kapetan se počeše po glavi: – Dobro, sve mi je jasno, imaš talenta, želiš uspjeh i to … ali šta radiš na trajektu Split-Hvar?

 

Organizovali sindikati izlet na more vatrogasaca i policije. Dolazi komforni autobus na sprat i dogovore se vatrogasci dole a policija na sprat autobusa. Poslije sat vremena vatrogasci se počeli zezati i pjevati, autobus se ori. Međutim primjete vatrogasci da sa sprata autobusa se ne čuje ni zezanje ni pjesma pa šef vatrogasaca popne se da vidi u čemu je problem. Pita on šefa policije : -Halo ljudi šta vam je zezajte se, veselite se kao i mi. A njemu će šef policije: -Lako se vama zezati i pjevati vi imate vozača.