Kad padne punjač na punjač!!! :D

Prošli vikend je bila kod nas zenina sestra i ja sam u jednoj sobil ležao i gledao utakmicu, a one su ….

u drugoj sobi sjedile ili šta već. Obzirom da mi je baterija na mobitelu bila pri kraju, kažem ženi da mi donese punjač, a nakon par sekundi otvaraju se vrata i vidim moju svastiku kako ulazi i onako sa vrata baci mi punjač. Tako je bacila da me je baš pogodila u nezgodno mjesto. Nije to neki udarac bio, ali sam iskoristio priliku da GA stavim u prvi plan,te sam se uz bolni izraz lica uhhvatio za NJEGA, a ona je tada prišla i prvo se nasmija, te kratko rekla PUNJAČ NA PUNJAČ, a onda me je pitala da li želim da mi ga poljubi, možda tada bol nestane. Baš sam se iznenadio, rekao sam da bih rado prihvatio njeno liječenje, ali supruga… Tada me je prekinula, povukla mi hlačice te počela “liječnički tretman”. Ne znam zašto, da li zbog adrenalina jer sam mislio da je i supruga u stanu, da li zbog toga jer sam odavno vrlo napaljen na moju svastiku, da li je toliko dobra sa jezikom ili je nešto deseto, ali ja veće zadovoljstvo u svojih 42 godine nikada nisam imao. Toliko mi je bilo dobro da bih sad napustio i stan i ženu i djecu i otišao da živim sa njom, samo kada bi ona htjela.

 

 

Drug mi cepao devojku dok sam spavao pored njih… Dok sam ja spavao drugar mi razvalio devojku ali oprostio sam mu jer se znamo od malih nogu i sto zena smo delili do sada posto sam radio celi dan i bio sam dosta umoran legli smo svo troje u krevet i gledali neki film ja sam nakon nekoliko minuta vec zaspao ali ubrzo sam osetio da se krevet pomalo trese i da moja devojka ima pomalo otezano disanje i da mi stenje bukvalno na uhu nisam obracao toliko paznju jer kada je uspela da spava sa njim ko zna sa kim bi jos spavala.

Jedva sam cekala da muz ode nekud…. Muz mi nikada nije dozvoljavao da izlazim sa svojim drugaricama cak i kada bih izasla nekud uvek bi i on isao sa mnom ali jednog dana kada je on otisao na sluzbeni put ja sam izasla sa drugaricama cak smo se ne planirano i napile a zatim upoznale smo i neke momke a ja sam sa jednim od njih zavrsila u krevet vodili smo ljubav na svaki moguci nacin i prelepo sam se osecala imala sam neku slobodu tih nekoliko sati sve dok nije dosao moj suprug a onda je krenuo pakao ponovo ne znam kako cu ali planiram da ga ostavim.

Vodila sam ljubav sa deckom najbolje drugarice… Kladila sam se sa drugaricom da cu kad tada voditi ljubav sa njenim deckom a ona mi nije verovala uvek je bila sa njim nije mu davala da dise sve do jednog naseg izlaska u toku noci ja sam slagala da cu otici kuci a ustvari sam se sakrila u WC-u diskoteke a zatim sam poslala poruku njenom decku i rekla mu da dodje do WC-a kada je usao zakljucala sam vrata i krenula da skidam njega i sebe ljubila sam ga a zatim mu okrenula svoju zadnjicu a on ga je stavio toliko sam srecna bila sto sam dobila opkladu a jos srecnija sto mi je greskom stavio u zadnjicu kada je zavrsio zamolila sam ga da mi zavrsi po grudima kako bih dokazala mojoj drugarici.