Kad nema muža tu je ljubavnik :D :D

Odlazi muž na službeni put u drugu državu, a žena odmah, kako je on izašao na vrata, pozove ljubavnika.

Počeše oni da rade radnju kad zazvoni zvono na vratima. Žena pogleda kroz špijunku i vikne:
●Muž!
Kaže žena ljubavniku kada ona otvori vrata i pusti muža unutra, da se on ukoči i ne mrda, neka bude nalik robotu. Muž uđe, ispostavilo se da je zaboravio pasoš, krene po njega. U spavaćoj sobi ima šta da vidi. Upita ženu:
-Šta je ovo? Žena odgovori da ne paniči, da je to univerzalna mašina, hit u Evropskoj Uniji! Muž opet upita:
-Mogu li ja onda da probam malo?
●Zašto da ne.
Pokuša muž prvi put, ne može ništa, ljubavnik se stisnuo. On pokuša drugi put, ljubavnik opet. Muž poludi i kaže:
-Idem u podrum po bušilicu da ja tog robota izbušim. Kad će ljubavnik na to robotskim glasom:
●Ne bušiti, probati ponovo! -Komični statusi.rs-

 

Bile tri snaje koje su se stalno žalile na svoje svekrve. Jedne zime svekrve su autobusom krenule na Zlatibor, ali je posle nekoliko sati autobus imao sudar i niko nije preživeo… Dve snaje su se veselile, a jedna je plakala. Druge dve se začude i pitaju je zašto plače. Tek će ona: ●Moja je propustila autobus!!!

Dvoje mladih se, potpuno goli u krevetu, strasno ljubi. U tom trenutku zazvoni zvono na vratima. Mladić kaže devojci da vidi ko je. Ona odbi da otvori vrata jer je gola i zamoli mladića da to on učini: ●Ogrni onaj šneg i otvori vrata.
Dečko to učini i otvorivši vrata vide zabezeknutog poštara, pa reče: ●Šta buljiš, nisi nikad video čoveka u šnegu?
●Ma jesam, ali nisam video da ga iko zakopčava jajima – odgovori poštar.

 

Krenuli petorica drugara za Novogodišnju noć sa ženama, pa jedan od njih umesto žene poveo švalerku. Jedan od prijatelja ga upita: ●Kako si mogao da provedeš švalerku sa sobom? Isto ga upita i drugi, i treći… A on odgovori:
●Ja sam bar poveo svoju švalerku, a vi tuđe.

Stopira žena i stane joj kamiondžija. ●Majstore, može prevoz?-Da, da, samo izvolte. Putuju oni tako, a nevreme napolju, sneg, zima… Kaže šofer: -Mlada, ajde, skidaj se! ●Nemojte, molim vas! -Ajde bre il’ izlazi iz kamiona!
Gleda ona i razmišlja šta će, kud će… Skine se ona, završe posao, a posle 50km, šofer će opet: -Mlada, skidaj se!
Opet ista priča, al’ opet se ona skine… Voze se dalje, kad u neko doba šofer će: -Mlada, ajd napolje da praviš Sneška Belića! ●Juuu, zar po ovakvom nevremenu?! -Ajde il’ izlazi, a ja odo’.
Šta će – opet ona posluša i sat vremena pravi Sneška. Smrzne se ona, uđe u kamion, ali ne sme ništa da kaže. Prođe neko vreme, oslobodi se ona malo, pa pita šofera:●Molim te, reci mi: razumem što si me pitao za seks, al’ ne razumem što me bre natera da pravim onog Sneška po ovakvom nevremenu?  -E, reče šofer – ona dva puta bi zaboravila, al’ Sneška nećeš nikad.