Kad mogu svi može i Šemsudin :D

Ide Fata kod veterina, a ovaj joj kaže:Gospođo pogriješili ste, ja sam veterinar liječim životinje, vi trebate ići ko liječnika!! Fata će na to: -Ja pogriješila?! E slušaj me sad dobro!!! Kad se ujutru probudim izgledam kao očerupana kokoš, na putu do posla visim kao majmun po tramvajima i autobusima. U firmi ti radim kao magarac, a naveče, e naveče mi moj Mujo kaže: -dođi mače, a ujutru kaže ustaj kravo, i vi sada menio kažete da sam ja pogriješila!!?

Tata: Tomice, kako ti se dopada u školi?Voliš li učiteljicu? Tomica: U školi je lijepo učiteljica je dobra, ali ja mislim da baš ne zna mnogo. Svaki čas nas nešto pita.

 

Jednom je ženska moždana čelija zalutala u mušku glavu.Našla se u čudu, jer je sve bilo pusto i prazno.- Ima li koga?Nije bilo odgovora. Sačekala je malo i glasnije upitala: -Da li ima nekog živog ovde? Ponovo ništa. Već je počela da gubi nadu i razočarana odlučila da pokuša još jednom, poslednji put: -Molim vas da se javite ako me čujete… ima li ovde koga? Tad se iznenada začuo tih jedva primetan udaljen glasić -Svi smo doleeeee….

 

Ide Cigo ulicom i viče:-Neću praviti baklave, neću i neću… Ide tako i ponavlja… Pita ga prolaznik:- Ma ko te tjera da praviš baklave?! Cigo: -nekada su se Srbi bavili politikom, Šiptari pravili baklave, a mi Cigani krali. Sada Srbi kradu, Šiptari se bave politikom, a mi Cigani moramo da pravimo baklave. -E, pa neću da pravim baklave, neću i neću…

Polaže Fata vozački ispit. Pita je instruktor:Fato, kada podigneš desnu nogu , šta se dešava? -Pa, pustiću gas, kaže Fata. -A kada podigneš lijevu nogu? pita je instruktor. -Pustit ću kvačilo!! -A kada digneš obje noge? -E, onda sam položila vozački ispit!!!