Kad mamica savjetuje sina :D :D :D

Bilo je to davno,na kraju osnovne škole.Bila sam vrlo atraktivna i poželjna djevojka.Duga plava kosa,plave oči,poveče ispunjene grudi i se*y straznjica. Bio je zadnji mjesec škole,vrijeme zaključivanja ocjena.Iz svih predmeta imala sam 5,pa,skoro svih.Iz matematike sam imala 3,što mi je pogoršalo prosjek. Kako bi me primili u srednju školu u koju sam željela ići,ta 3 nebi trebala biti među svim tim peticama. Profesor iz matematike je bio dobro građen muškarac,sa jako velikom kur**nom. U 6 razredu vidjela sam ga u akciji sa profesoricom iz engleskog. Prema njezinim uzvicima,predpostavila sam da se odlično provela. Primjećivala sam da me odmjeravao u zadnje vrijeme.Nisam znala što da radim.

Njemu je ovo zadnja godina da predaje u OŠ. Slijedeće godine predavat će matematiku u srednjoj školi koju bih ja voljela pohađati. Bio je petak.Zadnji sat smo imali matematiku.Imali smo nastavu popodne. Kada je zvono odzvonilo za kraj,bilo je negdje oko 19:30. Ostala sam sama u učionici,zajedno sa profesorom. Prisla sam mu i blago ga pogladila policu.”Znate,profesore”,rekla sam mu onako upadljivo,”ona 3 mi stvarno ruši prosjek. Mozemo li mozda učiniti nešto po pitanju toga?” Pogledao me,onako,iznenađeno,ali vidjela sam da mu se ku**c polako pocinje dizati.” Možda bi i mogli”,odgovorio mi je i uhvatio me za moju s*xy stražnicu,”ali ti znaš cijenu.” Počeo je svoju ruku lagano pribiližavati mojoj p**ki. Iznenada je podigao ruku i otkopčao mi moju bijelu košulju i razvalio na brzaka.

 

Stari čiko u nudističkom kampu. Šeta po kampu, malo razgleda. Vidi prelijepu sisatu plavušu. Nije naviko na golotinju i digne mu se u sekundi. Plavuša mu priđe i upita: Zvao si me? Njemu je neugodno i zbunjeno kaže da nije. A ona mu kaže: Kad se nekome digne to znači da me je zvao. Zatim ga odvede do ležaljke, divlje ga zadovolji i ode. Sretan, on nastavi sa svojim razgledanjem, vidi saunu i… uđe. Uživa u sauni i slučajno prdne. Kad odjednom dođe ogroman tipčina i kaže mu: Zvao si me? Zbunjeno mu odgovari da ga nije zvao, ali gorila nastavlja: -Ovdje imamo pravilo da kad neko prdne to znači da me zvao. Zgrabi zbunjenog tipa, okrene ga i pošteno ga obradi.On zaključi da mu je bilo dosta, ode na recepciju i kaže da otkazuje odmor te da odmah želi svoje novce natrag. Začuđena recepcionerka ga upita: Ovdje ste samo jedan dan, zar vam se naš kamp toliko ne sviđa? A on joj kaže: -Gospođice, ja imam 65 godina. Digne mi se dvaput mjesečno, ali zato prdnem barem petnaest puta dnevno. Ovo definitivno nije mjesto za mene!!!

Raspravljaju se Crnogorac i Bosanac. Kaže Crnogorac Bosancu: -Vi Bosanci ste glupi!! Krivo Bosancu, ne može odmah da se sjeti ono-Vi Crnogorci ste lijeni pa kaže: –Vi Crnogorci ste svi pederi!! A Crnogorac ko iz topa: –Ko je peder?, oca ti jebem!!!