Jugoslavija je obožavala TAJČI, a ona je sad u ZATVORU i ne žali se…! (VIDEO)

Tatjana Matejaš Kameron, javnosti poznatija kao Tajči, proslavila se 90-te godine kada je na Jugoviziji u Zadru pobedila s pesmom “Hajde da ludujemo” posle čega je Jugoslaviju predstavljala na Pesmi Evrovizije i osvojila 7. mesto.

Samo dve godine kasnije otišla je u Ameriku gde se udala za producenta Metjua Kamerona. Danas je posvećena duhovnoj muzici, radi u popularnom šouu “Waking up in America”, piše kolumnu za Hafington post i pored svega toga, radi i u ženskom zatvoru, piše portal carice.eu.

– Oslobodila sam se straha da nisam dovoljno dobra, jaka, pametna i talentovana. Otresla sam se laži onih koji su me u to uveravali – objasnila je Tajči.

Dodala je da je ponosna što je bez straha rekla “da” ženama koje su preživele zlostavljanja, trgovinu seksom, zavisnost od droge.

– Nadahnjuju me hrabre žene koje se ne stide da priznaju patnje kroz koje su prošle, koje podižu druge žene bez kritikovanja i s puno razumevanja, koje se ne guraju u prve redove ali koje su uvek spremne da zakorače na front i pomognu drugima – zaključila je Tajči koja u zatvoru radi kao mentorka.

b.92