JK JE SAD SITNICA DA KUPI AVION OD 2.000.000 €: ….( VIDEO)

Jeca se prisjetila 90-ih, rata, kad nije imala ni cvonjka, a na prvi nastup je došla bez…

Jelena Karleuša danas živi na relaciji Srbija-Kina budući da je njen suprug Duško Tošić potpisao milionski ugovor sa tamošnjim fudbalskim timom.

Jelena Karleuša danas živi na relaciji Srbija-Kina budući da je njen suprug Duško Tošić potpisao milionski ugovor sa tamošnjim fudbalskim timom i primaće 5,8 MImiliona eura, čak planiraju da kupe i avion kako bi im putovanje bilo lakše, ali nije im bilo tako lako na početku karijere.

Naime, Kareluša se prisjetila da kad je krenula da pjeva nije čak imala para da kupi čarape pa je na prvo gostovanje otišla upravo bez njih.

“Kada sam ja počinjala 95, usred onog rata, morala sam da se dovijam, jer ono što sam ja željela da nosim, niti sam mogla da nosim, niti sam imala gdje da kupim, a nisam imala ni čime da kupim”, bila je iskrena Karleuša.

“Vrlo često nisam imala da kupim čarape. I sjećam se moje prvo pojavljevinje i imala sam strašnu tremu, a pojavila sam se haljini od srebra od pozajmljenog materijala, nisam imala čak ni čarape”, otkrila je u jednodnoj emisiji.

“Imala sam stravičnu frizuru, prenašminkana za djevojčicu od 16 godina. Izgledala sam 10 godina starije”, dodala je pjevačica.

 

 

IZVOR: 24h.ba         

Jelena Karleuša je kći voditeljice Divne Karleuše i beogradskog policajca Dragana Karleuše. Karleuša je 2004. godine bila udana za Bojana Karića, ali brak je nakon nekoliko mjeseci završio razvodom. U lipnju 2008. godine Jelena se udala za srpskog nogometaša Duška Tošića sa kojim ima dvije kćeri Atinu i Niku.   Osim srpskih, Karleuša ima slovenske i crnogorske korijene. Karleuša se na estradi pojavila 1995. godina sa samo 16 godina sa svojim prvim albumom Ogledalce i istoimenom pjesmom. Album je prodan u 100.000 primjeraka.

Drugi album Ženite se momci izdala je 1996. godine. Na ovom albumu Jelena Karleuša je surađivala sa Zlaja bendom, a album je prodan u nakladi od 100.000 primjeraka. Na sljedećem albumu prevladava pop-folk zvuk. Album Veštice, vile iz 1997. godine za izdavačaku kuću ZAM rasprodan je u tiražu od 150.000 primjeraka. Četvrti studijski album, “Zovem se Jelena” imao je tiraž od 300.000 primjeraka. Album Gili gili iz 1999. godine rasprodan je u tiražu od 250.000 primjeraka. To je ujedno posljednji Karleušin album izdan za Grand production.

Karleuša se 2001. godine vraća na estradnu scencu s albumom Ludača. Album je objavljen za izdavačku kuću Best records, a za samo mjesec dana album je dosegao nakladu od 200.000 primjeraka. U suradnji s grčkim producentima iz izdavačke kuće Heaven music, svoj sljedeći albuma Samo za tvoje oči snima u Grčkoj, a kao glavni producent potpisao se renomirani Phoebus. BK televizija je platila licencu za izdavanje albuma za srpsko tržište u iznosu od 250.000 maraka. Album je prodan u tiražu od 220.000 primjeraka. Sljedeći album Magija objavljen je 2005. godine za City records.

Single Casino objavljen je 2008. godine kao najava devetog studijskog albuma JK Revolution na kojem prevladava klupska i hip-hop glazba. JK Revolution je objavljen 2008. godine uz nakladu od 400.000 primjeraka u čak dva izdanja, komercijalno i deluxe. 2010. godine objavljuje dvostruki CD sa svojim najvećim hitovima The Diamond Collection. U prosincu iste godine na finalnoj večeri Velikog brata izvodi svoj novi singl Insomnia, najavu jubilarnog desetog albuma DIVA. Karleuša 2010. godine održava svoj prvi solistički koncert u Beogradu, u Kombank areniAll About Diva Show. Objavljen je live DVD+CD s koncerta 2011. godine. 4. siječnja 2011. Karleuša je objavila drugi single Muškarac koji mrzi žene, a iste godine je objavila single Plava Šeherezada.