JELENA KARLEUŠA: Ovo je udar na moju porodicu, slijede tužbe i za “nanogicinog potrčka”

Sreten Radović je jedan od direktora Blica i nanogicina udarna pesnica protiv mene svih ovih godina.

Iako je Jelena Karleuša u više navrata isticala kako sa Duškom Tošićem živi u skladnom braku, neki srbijanski mediji tvrde da stvari nisu tako sjajne. Povodom ovih skandala vezano za nju i njenog supruga pop diva oglasila se na svom Facebook profilu, pa je zaprijetila tužbama i za “nanaogicinog potrčka” Sretena Radovića, inače direktora Blica, ali i za potpisnika tekstova Ljubomira Tozeva.

-Ljubomir Tozev, “novinar” Blica koji je potpisan ispod svih tekstova koji “udaraju” na moju porodicu, DUGOGODIŠNJI JE DEČKO (ili djevojka) SRETENA RADOVIĆA. Sreten Radović je jedan od direktora Blica i nanogicina udarna pesnica protiv mene svih ovih godina. Protiv Blica i potpisnika tekstova, Ljubomira Tozeva, UPRAVO SU PODNIJETE ČETIRI KRIVIČNE PRIJAVE. Sada će i njega, ako se ne bude odazivao pozivima, privoditi u Sud sa lisicama, kao Nikolu Rumenića. Ovdje stavljam tačku- stoji u Jeleninom fb statusu.

Podsjetimo, navodno bračne svađe počele su na pjevačicinom nastupu za doček Nove 2019. godine.

Prema pisanjima medija pop divi je zasmetalo to što je njen životni saputnik poslao piće poznanici koja je bila za susjednim stolom. Jelena je prekinula nastup i žestoko se posvađala sa Duškom. Otišla je na drugi nastup, a on se pravio kao da je sve u najboljem redu.

Međutim, ništa nije bilo kako treba. Nakon toga uzeo je njen telefon i našao prepiske sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

IZVOR. Express