JELENA KARLEUŠA OBJAVILA SLIKU I PROGOVORILA O RAZVODU OD DUŠKA: Sada je sve jasno!

Nakon što se u medijima pojavila vijest kako je brak Jelene Karleuše u krizi, te da je razvod na pomolu, pjevačica se oglasila na Instagramu i odlučila da stavi tačku na tračeve.

jelena-karleusa-foto-rajko-ristic007-e1542646016778-768x781-e1542646831397

Jelena je objavila sliku sa Duškom i pojasnila kako je u njenom braku sve u najboljem redu. – Sa mojim brakom je sve ok. Ne brinite. Loši ljudi, loše namjere… sve se to kad tad vrati kao bumerang. Napad na moju porodicu shvatam vrlo ozbiljno. Nije ni prvi ni posljednji put. Srećan Božić svima koji slave – napisala je Jelena na Instagramu.

2019-01-07-9

Podsjećamo, sve je počelo na pjevačicinom nastupu za doček Nove 2019. godine, piše “Kurir.rs”.

karleusa

Kako ovaj medij saznaje, Jeleni je zasmetalo što je Duško poslao piće poznanici koja je bila za susjednim stolom. Jelena je prekinula nastup i žestoko se posvađala sa Duškom. Otišla je na drugi nastup, a on se pravio kao da je sve u najboljem redu. Međutim, ništa nije bilo kako treba.

1dusko-jk-e4o

“Duško je došao kući i pokušao da joj objasni da stvari nisu onakve kako ona vidi. Nije vrijedilo, Jelena je tjerala po svom. Tošić je uzeo telefon i tada je nastao pravi rusvaj”, priča izvor blizak pjevačici.

dusko-tosic-jelena-karleusa

Izvor dodaje kako je Duško uzeo Jelenin telefon i pronašao prepiske sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

vranjes

“Tad je Duško poludio. Svašta je rekao Jeleni, oduzeo joj je telefon, tako da niko nema kontakt sa njom. Duško je zvao i kolegu fudbalera i izvrijeđao ga. Ne znam šta će se desiti i kako će se ovo završiti ali mislim da će podnijeti papire za razvod”, tvrdi izvor za “Kurir.rs”.