Jednostavno žao mi čoveka, pa sam odlučila da mu pokažem grudi!!!

Sedim danas na sastanku sa šefom. On, ja i ostatak kolektiva. Čovek koji je inače nasmejan,

zafrkant, dobar ko hleba ne može rečenicu sastaviti od suza što mu se gomilaju u očima. Žena mu je otišla u drugi grad i uzela dete sa sobom. Pošto mi je drag nisam našla načina za utehu rešila sam da mu pokažem moje GRUDI on je tog momenta prestao da plače, odmah sam ga ugledala srećnog meni je bilo drago zbog toga ona ga sad ucjenjuje da će ga uništiti i da dete nikad neće videti ako ih ne financira i ne vodi dalje njen posao. Ona se ne želi rastati, želi živeti sa svojim detetom u drugom gradu, daleko od njega, a on da rinta i šalje… Optužuje ga za nebuloze, od toga da je varao sa svakom od nas koje radimo za nju pa nadalje… Evo ne znam. Sedim i žao mi čoveka. Pošto se nisam venčavala razmišljam da mu ponudim brak, volela bih da imam takvog čoveka kraj sebe… Žao mi je-Videoteka-

 

Došao covjek u Osijek na taksi stajalište i pita taksistu: – Koliko je vožnja do Đakova? – Sto kuna! Ali ja imam samo 80!? – Onda ništa. – Razmišlja tip pa kaže: – A jel ti mene možeš voziti za tih 80 pa dokle dodemo? – Može! I tako oni krenu. Vozili se oni tako kad par km pred Đakovom kaže taksista: – ”Tvojih 80 kn ovdje isticu!” – Ali pobogu, kiša pljušti a to je još samo par km?! – Van! rece taksista. Nakon tjedan dana dolazi covjek opet na taxi stajalište. Ovaj put stoji 8-9 taksia, a onaj od prošlog tjedna je zadnji u redu. Covjek ode kod prvog: – Evo ti 100 kn za vožnju do Đakova i još 100 ako mi ga popušiš!! ”Marš pedercino!” – raspe taksista salvu psovki za njim. Ode ovaj kod drugog: – 100 kn za vožnju do Đakova i još 100 da mi ga popušiš! – Mamu ti jebem, tata nek ti ga puši. I tako svi redom dok ne dodje on do onoga od prošlog tjedna: – Koliko je vožnja do Đakova? – 100 kn isto ko i prošli tjedan, šta se praviš lud!? – Cuj, evo ti 100 kn, a i još 100 ako me lijepo polako ovuda provezeš i usput mašeš svojim kolegama.

Dva najbolja frenda, Orao i Sokol uvatili se pusit travu. Odu na vrh litice da ih nitko ne vidi i razbijaju se od dima. Odjednom kaze Orao : – Meni dosta – i strmoglavi se niz liticu uz obavezni uzvik: “Jeeeeeeee…”, Gleda Sokol, – I meni je dosta: “Jeeeeeee” – strmoglavi se dole. Drugi dan opet oni na litici napusavaju se k’o zivotinje. Kaze Sokol – meni dosta, Jeeeeeeeee – strmopizdi se doli. Orao za njim – Jeeeeeeeeeee – Jedan dan prolazi medo i sretne njih na litici. – Ej ekipa, sto ima? – A nista, eto malo se ubijamo od grasa. – Pa mogu i ja malo s vama. – Ma samo daj medo… I ubija se i on s njima kad odjednom orao se digne. – Meni dosta, Jeeeeeee – i baci se niz liticu. Dize se Sokol. – Meni dosta, jeeeeeeee – i ode. Gleda medo. – Pa i meni je dosta, jeeeeee – i baci se niz liticu. Sad, zakonom gravitacije medo proleti kraj njih. Gleda orao i zaleti se on prema dole da sustigne medu. Stigne do njega pa pita: – Medo, a jel imas ti krila? Kaze medo: – Nemam! Orao: – TOOOOOO MAJSTOOOOOREEEEE!