Jednostavno poludeo sam o besa, a ona je sve poricala!!!

Moja žena mi je posle trudnoće rodila crno dete, dok smo mi svi u familiji beli.

Počeo sam da urlam na nju i vredjam je kako me je prevarila, kako neću da hranim dete koje nije moje i da volim ženu koja ima dete sa drugim. Ona me je molila, plakala i poricala prevaru. Naravno da joj nisam poverovao, i taman pre nego što sam skoro isterao ženu, moja majka ju je dreknuvši zaustavila. Mislio sam da će me podržati, umesto toga, ona mi je ispričala kako je ona prevarila svog muža u jednoj aferi sa ciganom, i mene je dobila upravo sa tim čovekom. Tako da je dete koje sad ja imam povuklo na mog biološkog oca, a ne na onog na kog sam godinama mislio da mi je otac i koji me hranio. Bio sam u šoku, verovatno joj je bilo jako teško da prizna čim je cutke gledala kako se prepirem sa ženom jedno sat vremena. Ženi sam se izvinuo, ali tek kad sam posle mesec dana uradio DNK test onda sam se i stvarno pokajao. Celog života me je majka lagala i da se nije desio ovaj slučaj verovatno nikad ne bi ni saznao za ovo -Komični statusi-

 

Dok sam bila mala, mrzela sam majku jer je varala oca. Sada mrzim oca jer je nesposoban da zaradi, a majku zalim jer je morala da prodaje svoje telo kako bi ishranila 3 deteta. Inace otac ima zanate, ne radi ni jedan od njih, radi za mizarnu platu kao spediter, cesto ga zezaju i daju deo plate a ostatak ostane kod njih. On njima ne sme rec da zucne i stalno menja firme. Majka ima srednju skolu, porodila se u 18. godini, on je bio dosta stariji i sposobniji nego danas. Glumi nivo i nece da radi ista drugo osim spedicije, zato sto je to za njega sramota. Za moj osamnaesti rodjendan otvorio je second hand na moje ime pod izgovorom da nece da mi slavi rodjendan nego kao da imam neki dinar za sebe, skoro me omalovazavao sa majkom kako uzimam pare iz radnje, a uzmem tipa za sok. Znaci ne znam…

 

Moja kćerka ima 16 godina i danas kada se vratila iz škole vidjela sam da ima neki novi mobitel. Šokiral sam se, znam da je to za naše uslove preskupo…Pitala sam je odakle joj mobitel, a ona mi je samo kratko rekla. “Kupila sebi…” nakon čega je otišla u sovju sobu. Krenula sam za njom, ali već je bila zaključala. Nakon 20 minuta lupanja po vratima, otvorila je. Tada sam je pitala odakle joj novac, a ona mi je rekla da je novac dobila pukom srećom i tada je iz džepa izvadila još 200 eura. Kako je ispričala pronašla je novčanik jednog našeg komšije pred ulazom kada je krenula u školu. Komšija je jako bogat, ali jako loš čovjek. Tako da bih i ja isto postupila. Ne bih mu vratila sigurno… Najgore mi je što sam posumnjala u moju kćerku, moju mezimicu, da nije uradila šta loše, posumnjala sam u njeno poštenje..

 

U vezi sam već tri godine. Decko se naljutio posle kratke svađe na mene jer sam izašla a nisam mu se javila i rekao mi da neće njega obična popišulja da zeza. Onda kako bi mi vratio izašao je u jednom klubu i na story objavio sliku sa jednom zgodnom likušom, odmah istog trenutka blokirala sam ga, isključila sam telefon i sa suzama zaspala. Ujutru sam imala 20 propuštenih poziva, nisam htela da mu se javim jer posle 3 godine veze nazvao me popišuljom, mislim da posle svega što sam učinila za njega nisam zaslužila da me tako zove. Strašno sam razočarana. Ipak smo tri godine zajedno i planiramo veridbu.

 

Momak, svidjao mi se preko godinu i po dana. Gledala sam ga svaki dan u skolu, a nikad pričali nismo. Dosadilo mi to, i odlučim da mu kažem. Skupim hrabrosti, priznam mu da mi se sviđa, on kaže isto oseca prema meni. Videli smo se na velikom odmoru u WC, tad smo se poljubili i proradila je hemija medju nama, zavukao je jednu ruku i pritisnuo me “Dole”, vukao me drugom rukom, odmah sam mu sklonila ruku jer nisam htela da se desi brzo. Odmah nakon toga saznala sam da se hvalio drugu. Nismo izlazili, ja nisam htela, jer, pokazao mi je koliko je ustvari dvoličan. Njegovi postupci me povredili. Ohladila sam se. Prema svakom momku, postala sam ono sto nikad bila nisam. Sprdam im se sa glavom.. sve shvatam kao sprdnju. On je od mene napravio takvu osobu. Neću se ponovo zaljubit nikad, kao nekad u njega. Nista nije trebalo ovako da se desi, ali, možda je bolje za mene. Karma ce mi vrati kad tad..