JEDAN ČOVEK MI JE STAVIO RUKU NA BUTINU, IMALA SAM 17 GODINA! Ivana Korab progovorila o neprijatnim situacijama koje je doživela!

Manekenka Ivana Korab koja je svoju karijeru izgradila u Americi nije mogla da ostane nema na optužbe glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao kolega Branislav Lečić.

Naime, Ivana je otkrila da je i na svojoj koži osetila neprijatne situacije.

– Takvih situacija ima u svim profesijama, ne samo kod glumaca. Takve stvari saznajemo više iz javnih sfera, a to je možda i dobar početak, da se priča i da se kaže,

jer onda možemo da se borimo protiv toga. Nisu samo žene pogođene, ima i muškaraca koji su zlostavljani. Ježim se od toga, strašno je kada se to dogodi.

Imaš mladu nadu koja veruje u sebi i ti (moćnik ili bilo ko drugi) joj skrešeš krila. To su ozbiljne traume koje ostaju za ceo život – otkrila je Ivana i dodala:

-Neprijatne situacije sam doživela i ja. Jednom sam došla na sastanak i čovek mi je stavio ruku na butinu, ja nisam bila uopšte slatka. Imala sam 17 ili 18 godina, ali nisam dala na sebe.

Bila sam drčnija i ekspozivna – rekla je Ivana u „DeToxic“ emisiji.

A onda se oglasila i Elektra: ŠLJAM TREBA DA PLATI! Elektra Elit pružila jaku podršku Danijeli, a onda se dotakla i fudbalera koji su na silu pokušali da spavaju sa njom!

Elektra je otkrila da je i na svojoj koži osetila neprijatne situacije.

Transrodna pevačica Elektra Elit, koja je svoju karijeru počela da gradi u Srbiji došavši iz Švajcarske, nije mogla da ostane nema na optužbe glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao kolega Branislav Lečić.

– Danijela nema nijedan razlog da propagira neistinu, naprotiv smogla je snage da stane na put dželatima i takozvanim moćnicima.

Globalno vlada omalovažavanje žena. Šljam treba da plati za učinjena dela. Nije bitno da li je devojka, majka, glumica, pevačica, socijalni radnik ili prostitutka.

Bitno je da smogne snage, jer je ne stvarno ne. Veliku podršku dajem Danijeli, nije sama. Ja sam tu kao i milioni drugih i nadam se da će

država da stane na put ološima.

Treba do kraja da izgura ovo, mora da ima snage, jer svakome može da dođe kraj, čak i najvećem moćniku.

Silovanje se ne dešava samo devojkama. Imamo i gej muškarce, stare žene, transrodne osobe, decu. Bitno je da se stane na put svemu tome – rekla je Elektra.

Elektra je otkrila da je i na svojoj koži osetila neprijatne situacije, te da su pokušali i da je siluju. Ona je inače izjavila da se u Švajcarskoj bavi legalno prostitucijom.

– Probali su. Ali nemoj da zaboraviš da sam ja trans osoba i da imam malo više mu*a od žena. Svakako, žene razumem u potpunosti jer sam to doživela.

Bilo je par pokušaja od strane mojih klijenata, budući da javnost zna čime se bavim u Švajcarskoj.

Zakon je tamo takav da samo jedan poziv pred klijentom završava posao. Policija odmah dolazi.

Jedan je bio fudbaler, a više njih je pokušalo pošto su platili ponovo na silu, ali im nije uspelo. Ipak imam više snage od obične žene,

pa sam uspela da se oduprem. Jako je bitno imati gard, čak i vikanje u glas sve reši, bitno je da se napravi alarm.

Prostitutke u Švajcarskoj imaju gratis od države kurs za samoodbranu. Kako treba nastupati u takvim situacijama.

Najbitnije je vikati, bilo da ste u šumi ili stanu, bitan je ALARM – rekla je Elektra.