Jasmina, Jasmina zaboravila si i drugu poslovicu :D :D

Nakon par godina života u braku muškarac se solidno udebljao, a kad je preša 100 kila, žena ga nagovori da ode doktoru. Ovaj ga pregleda od glave do pete i na kraju mu kaže: – Dakle, ovako: moraš jesti deset deka špinat, dva tvrdo kuhana jaja, čašu jogurta, pet deka nemasnog sira i šnitu integralnog kruha. On klimne glavom i upita: – U redu, doktore, samo mi recite da li to uzimam prije ili posle jela?

 

Muž se uveče vraća s posla i na stolu ga dočeka ženina poruka: – Mama mi je bolesna, otišla sam do nje. Zatim vidi poruku na frižideru: – Hrana je u frižideru, samo je podgrij u mikrovalnoj. Muž pođe u krevet, kad ono opet poruka:– Sanjaj o meni. Pošto mu dojadiše te silne poruke, on se lijepo obuče i krenu da se obuva, a iz elegantnih, crnih cipela viri poruka:- Kuda, kuda ???

 

Pitali Fatu koji oblik zaštite najčešće koristi kada vodi ljubav i koja je najsigurnija zaštita protiv neželjene trudnoće… PILULE, PREZERVATIVE ILI NEŠTO TREĆE… “Kanta…” reče Fata… “Kakva kanta???” zbunjeni novinar je upita… “Obična plastična kanta” reče Fata i nastavi “Znate gospodine novinar, moj Mujo je mali čovjek i kada radimo  one stvari on stane na kantu, a kada zakoluta očima ja samo šutnem kantu ispod njega i vjerujte nema bolje i sigurnije zaštite protiv neželjene trudnoće, jedino za Muju nije baš sigurno… sinoć polomio ruku”

 

Mladozenja je dosao vidjeti svoju mladenku 3 sata prije vjenčanja. Kada je dosao pred vrata docekala ga je sestra mladenke. Rekla mu je :”Od prvoga dana zeljela sam biti s tobom!Jako si privlacan ali te moja sestra osvojila prije mene….Ako zelis nesto vise cekam te u sobi.” Mladozenja se zacudi i odtrči prema svome autu. Zausavi ga otac mladenke:”Prosao si moj finalni test!Sada ti mogu dati duboko povjerenje!” POUKA:”Kondome uvijek ostavljati u autu!”

 

Bračni par došao u neki luksuzan hotel, sednu u bar i vide jednu jako zgodnu devojku. Muž kaže: • Baš je zgodna ona tamo… samo, šteta što je prostitutka… • Ju, sram te bilo, kako možeš za tu finu devojku pričati takve stvari… • Ma kad ti kažem, prostitutka je, sto posto! • Ma nije, bre! • Evo, ja ću ti to i dokazati, kreni polako do naše sobe, a ja ću je pokupiti i dovesti. Uđi pre nas u spavaću sobu, sakrij se negde i slušaj, pa ćeš videti i sama. I tako, žena uđe u sobu i sakrije se iza zavesa, kad muž dovodi devojku. Devojka: • Dobro, kod mene se plaća unapred, to je 100 eura na sat.
• Uuu, pa to je puno para, nemam toliko… • Pa koliko imaš? • Pa imam možda 10 eura… • Pa onda ne znam što si me uopšte zvao! – kaže prostitutka i besno izađe na vrata. Posle nekog vremena, muž i žena se vratili u bar, sede i pričaju, kad prostitutka prolazi pored njih i dobacuje: • Eto vidiš šta možeš da dobiješ za 10 eura!