Jao ljubavi, rekli mi da sam ku*va :( :( :(

Ulazi otac u sobu svoje kćeri. Kćer nije u sobi, ali na njenom krevetu je pismo.Padaju mu na pamet najgore stvari. Drhtavim rukama otvara pismo i čita:“Dragi tata, žao mi je što ti moram ovako reči da sam vas napustila i otišla sa svojim novim dečkom. Napokon sam našla istinsku ljubav! Ah,kada bi ga samo mogao vidjeti! Tako mu je slatka tetovaža, ah zadovolji me do pet puta na dan, i izgleda tako neustrašivo na svome velikom i brzom motoru! Ali nije samo to….. Napokon sam trudna! Abdul kaže da će mo biti jako sretni u njegovoj kamenoj kučici usred šume  i zeli da imamo puno djece. To je naravno i moj san! Otkrila sam takodje da marihuana nije štetna. Zato smo odlučili da je sami uzgajamo za nas i naše prijatelje u slučaju da ostanemo bez kokaina i ekstazija. U medjuvremenu se nadam da će znanost ubrzo otkriti lijek za sidu tako da se Abdul može izlijećiti. Zaslužio je! Dragi tatice, ne želim da budeš zabrinut zbog mene. Imam vec 15 godina i znam vodit računa o sebi. Na kraju krajeva, Abdul je tako snažan i mudar jer ima 47 godina životnog iskustva. Vodi me kroz život i daje mi najbolje moguće savjete kad god trebam nesto odlučiti,  kao na primjer kad sam odlučila preci na Islam. Nadam se da ću uskoro doći da te posjetim, tako da čes imati priliku upoznati svoje unuke!! Tvoja najdraza kćer.

P.S. Ma šalim se!!! Skuliraj se!!! Kod Marije sam. Samo sam ti htjela pokazati da postoje puno gore stvari u životu nego što su ocjene na kraju polugodišta koje ćes naći na vitrini.

 

Danas dok sam šetao primjetio sam da je neki stariji čovjek otišao sa bankomata bez da je uzeo novac. Samo par trenutaka baš kada sam bio nadomak bankomata vidio sam da je bankomat izbacio novac. Prišao sam i zgrabio ga, bilo je 300 eura te sam počeo da ubrzanim korakom idem ka tom čovjeku. Međutim u masi ljudi sam ga naprosto izgubio, a da sam povikao čiji je novac vjerujem da bi se više njih okrenulo. Vratio sam se do banke ispričao o čemu se radi. Ljubazno su me zamolili da sačekam i da će se vjerovatno dotični gospodin vratiti, jer nije prvi takav slučaj. Nakon nekih pola sata pojavio se sav zadihan i počeo da moli radnicu na šalteru da mu pomogne, sa pričom da je zaboravio uzeti novac sa bankomata. Taj osjećaj sreće kada sam mu dao njegov novac ne može se riječima opisati. Možda će me mnogi ismijati jer sam vratio novac, ali opet bih isto postupio, jer tuđe mi ne treba, a iskreno nekako sam se baš super osjećao nakon toga.