Jako sam privlačna svima osim njemu!!!

Varam muža. Da, već 4 godine, do sad sam imala tri partnera. Znam da ćete me osuditi, jer ni meni nije svejedno, imam stalnu grižnju savjesti. Ali, imam i potrebe, a muž me ne primjećuje, ne spavamo po pola godine. On stalno visi po kojekakvim sajtovima za upoznavanje. Svašta sam nalazila na kompijuteru, slike, poruke, ali ne i dokaz fizičke prevare (mislim da bi mi to bilo lakše nego sve te gadosti). Da stvar bude gora jako sam privlačna, svima sem njemu, a privlače ga lošije od mene. Ne mogu se razvesti, imamo troje djece, firmu i kredite. Imam osjećaj da ne znam kako dalje.-Ispovesti

Tada sam imao 15-16god. Bio sam nap*aljeni klica, trčao sam za svakom ribom, nebitno dal ima ruke noge, bitno da ima lepu pi*ku i dobre gu*ove. Jedne veceri dok sam okolio komsiluk kroz nase dvoriste i primetih napolju na uglu kuce,neku priliku koja se videla od svetla kroz prozor iz kuce. Prisao sam blize i video komsiju Zorana,momka od 25-26god. Polako sam se prikrao da me nebi primetio i pogledao sta radi. Gledao je kroz prozor u kucu,moja mama Smilja bez brusthaltera, njene ne bas velike si*e kao jabuke su se videle dok se pripremala da legne, a komsija Zoran je za tili cas izd**ao ku*ac i pobegao iz dvorista. Ja sam video s*e moje Smilje ko zna koliko puta i bilo mi ce cudno sta tu ima da se gleda Usao sam u kucu i moja Smilja mi je dosla u susret,pitala gde sam,evo me rekoh i rekoh da sam video nekog da gleda kroz prozor,nasta se ona nasmesi i rece nisam povukla zavesu nema taj sta da vidi. Sledeceg jutra čujem kako Smilja priča sa Zoranom. Kaže njemu Smilja: Zorane jer si i ti gledao malo kroz prozor sinoc? On je rekao da nije a ona će njemu: Pa kako si video moje si*e,rece ona???? Nije to strasno rece ona kada budes imao devojku bice ti mnogo lakse moci ces da gledas do mile volje.

Odmara se Šwarzenegger i ljulja polako na stolici i odjednom čuje kako neko dijete plače. Onako nabijen ljutito ustane i vidi malog Pericu. Ode do njega i pita ga: -Šta ti se desilo, drago dijete?? Perica mu odgovori uplakanim glasom: Istukao me je i nastavi plakati. Šwarzenegger zasuče rukave i pita ozbiljnim glasom: – Ma ko te je tukao?! Mali Perica, još uvijek uplakan kaže mu: -Chuck Norris Šwarzenegger spusti rukave i kaže: -E mali nisi trebao da ga zezaš!!!