Ja volim svoju ženu ali uživam u se*su sa…..

Moja žena i ja smo u braku već 4 godine. Zadnje dve godine imam se*s sa prostitutkama…

i to nije zato što ne volim svoju ženu, naravno da je volim. To je zato jer mi nije dovoljno se*sa sa ženom. Mislim svaki dan tražiti se*s i stalno biti odjeban i to od žene koju volim i za koju sam se oženio je fakat užasno. Puno puta sam s njom pokušao o tome razgovarati, ali ona jednostavno ne razume, ne znam. I tako sam shvatio u jednom trenutku da trebam više s**sa i počeo sam ići prostitutkama. Mislim počeo sam onako tu i tamo ići, ali sad sam stalno. Svaki ponedeljak i petak sam u jednom hotelu gde one dolaze. Je**mo se sat vremena i onda odem kuci, a žena ništa ne primecuje (zasad) jer kao imam posao i to već tako dugo traje da da ono prešlo je u nekakvu normalu. Stvarno volim svoju ženu i decu i ne mogu ni opisati koliko, ali jednostavno meni treba se**a da bi mogao normalno funkcionisati. Najviše da budem miran na poslu i da odradim posao što bolje. I znam da ljubav koju dobijem od svoje familije nikad neću dobiti od prostitutki, ali jednostavno treba mi se**a. Da mi žena sazna, to bi joj slomilo srce siguran sam u to, ali ovo je jače od mene. Ne znam što da napravim jer ako ovako nastavim siguran sam da će kad tad sve to puknuti, a previše je volim.-Videoteka-

 

Od silnog vodjenja ljubavi nije mogla da stoji na nogama… Pozvala me drugarica da odem kod nje u drugi grad na vikend za nekih mesec dana da se malo provedemo po klubovima i restoranima cim sam stigao odmah smo otisli na veceru a zatim vratili u stan i odmah krenuli sa strastvenim zivotom po celu noc i dan mi smo uzivali u vodjenju ljubavi samo u veccernjim casovima izasli bi da pojedemo nesto i popijemo i posle ponovo nakon tri dana ona nije mogla da hoda i da stoji na nogama.

Prevarila me zena sa drugim covekom… Voleo sam svoju suprugu iz dana u dan sve vise i vise bili smo srecni u braku pet godina cak i dete imamo ali u poslednjih mesec dana primetio sam da me izbegava po malo malo mi je cudna bila sve dok jednog dana nisam ukapirao u cemu je problem pocela je da se interesuje za druge muskarce drugar mi je javio da je video kako ulazi u neku kucu ja sam odmah otisao tamo i uleteo unutra i video moju zenu kako vodi ljubav sa drugim covekom i tu sam odmah zatrazio razvod braka.

Sin mi cepa zenu…. Zivim sa svojom suprugom koju sam skoro ozenio to mi je drugi brak imam i vanbracnog sina on je malo vise napet decko voli zene tu sam i pogresio jer sam ih ostavio same jednog dana moju novo vencanu suprugu i njega same u kuci morao sam hitno do posla da odem kada sam se vratio zatekao sam ih kako se cepaju na krevetu nista nisam mogao da uradim povodom toga pa sam se pridruzio svom sinu pocepali smo je polnim organom a ona je kao kraljica uzivala u tome sada mi se cak i cesto desava da ih zateknem kako vode ljubav kada se vratim kuci.

Spavao sam sa devojkom mog brata…. Moj brat se vratio iz grada sedeli smo u sobi i gledali utakmicu od jednom mu je telefon zazvonio i rekao mi da ce mu doci devojka i da ja budem sa njom dok se on ne vrati jer navodno je morao da ode do porodavnice po cigarete on je otisao a ona dosla sedeli smo na dvosedu i gledali TV… a zatim sam cuo njene reci kako bi volela da spava sa mnom rekao sam pa kako ti si devojka mog brata rekla mi je nema veze nece on nikada saznati i skocila na mene pocela me ljubiti svuda po telu a najvise dole cak je po malo i skakala po meni ali ubrzo sam zavrsio isprskao sam je po licu kada smo zavrsili ja sam ostao gledati TV a ona je otisla na tusiranje a onda se vratio i moj brat i pitao gde mu je devojka a ja sam rekao ispod tusa i da ga ceka tamo.