Ja stvarno ne znam kako dalje??! :(

Ovo sto ću vam sad napisati je istinita priča. Naime u braku sam više od 15 god. moja supruga…

izbegava odnose i sex imamo 1 do 2 puta godišnje. Prošle godine sam u njenom telefonu pronašao poruke u kojima detaljno opisuje s*x sa njenim ljubavnikom i kad sam skupio dovoljno hrabrosti pokazao joj poruke koje sam slikao. Ona mi je sve to priznala kako me je varala skoro celu godinu po hotelskim sobama. Ja sam zbog dece prešao preko svega oprostio joj prevaru al nisam zaboravio, a ona i dalje neće da ima nikakve intimne odnose sa mnom. Ne znam šta da radim. -Videoteka-

 

Sjede tako Fata i Mersiha, piju popodnevnu kavicu i pomalo tračaju susjedstvo. Nakon nekog vremena razgovor se okrene na muževe, pa će Mersiha tužnim glasom: – Moj ti je Haso tehničar u krevetu …. Fata je zbunjeno pogleda i upita: – Što ti je to? Mersiha uzdahne i odgovori: – E, to ti je kad mu je mali, pa stalno nešto pokušava na tehniku … Fata se nasmije i reče: – Onda je moj Mujo mjesečar … Mersiha ne shvaća pa upita: – A što ti je to? Fata slegne ramenima: – E, to ti je kad može samo jednom mjesečno!

 

Mujo i Fata se dogovore da odu na ljetovanje, međutim Fata zbog obaveza odgađa putovanje a Mujo odlazi i kaže joj čim stigne da će se javiti. Stigao Mujo, plaža prelijepa, sunce lijep smještaj i on šalje Fati e-mail. Kada je sve napisao greškom izostavi slovo i e-mail stiže ženi koja je tek sahranila muža. Žena pročita e-mail i onesvijesti se, prilazi sin i pročita šta je razlog što se žena onesvjestila -Draga, stigao sam. Ovamo je tako lijepo, jeste da je vruće ali naviknućeš se kao i ja. Željno te sutra očekujem Tvoj muž…

 

Mali Perica pravi nestašluke po kući. Mama nervozna i nervira je Perica pa mu kaže: -Peice sine, ti si glup ko tele!!! Perica ne obraća pažnju šta mu je mama rekla i nastavlja sa svojim nestašlucima, Mama već iznervirana ponovo će: -Perice, znaš li ti uopšte šta je tele? Perica podiže glavu i kaže mami: -Kako nebi znao, tele je dijete od krave!!!

 

Vraća se Mujo sa putovanja i onako umoran samo što je ušao kaže mu Fata: -Jooj, Mujo moj, nemoj da mi se brineš mnogo, samo da znaš da mi je neki dan jedan idiot idiotski uletio u haubu od auta i od haube napravio harmoniku. Mujo se odmah uznemiri i kaže joj: -A znal’ se kojom je brzinom kreten vozio? Ma šuti bolan Mujo, kreten jedan nije uopšte vozio, staj’o je.

 

Fata i Mersiha kafenišu i poće Mersiha da se žali Fati: -Draga Fato, onaj tvoj Mujo me juče jako uvrijedio, a nisam zaslužila! Pa, šta je sad Mujaga ti uradio, nešto ti ružno rek’o? -Ma, Fato,stavim ti ja novu profilnu sliku i Mujo napiše da sam ista svinja! I stvarno sam ljuta na njega. -Bona Mersiha ne ljuti se na mog Muju, on je blentav. On ti bona ljude procjenjuje po vanjskom izgledu.