Ja sam ustvari samo nezasita devojka!!!

Toliko imam potrebu sa se*om da se budim mokra noću. Kupila sam dildo 35 cm….

na oba kraja ima gl*vić, sakrila sam ga ispod kreveta, u toku noći kad se probudim na*aljena zavučem jedan kraj u macu drugi u gu*u tako uživam u čarima se*sa. Ali jutros kad nisam umrla od blama! Probudila sam se na*aljena pred zoru setila sam se svoje verne igračke, skinula sam gaćice uzela svoj veliki dildo i zavukla ga u macu, uključila sam ga na trecu brzinu i tako zaspava sa uključenim vibratorom. Majka ma danas budi da spremim ručak kad je videla da je vibrator u meni žena se šokirala… Ceo dan ne smem da izadjem iz sobe od stida. Mislim da ću da umrem.  Izvor: Videoteka

 

Sinoć sam posmatrao ženu dok je spavala. Onako sva zapuštena, dlakava je hrkala i prdela u snu. Kao da sam muškarca oženio. Neko bi sada rekao da je trudna, pa su joj se hormoni izmenili, nije trudna vec zapustena, zadlakavela je dole da se gadim da vodim ljubav sa njom. A i ne radi nigde. Po kući je celi dan. Stan koji smo iznajmili ima sobu, kuhinju i kupatilo, i tu nema mnogo posla. Obično joj i ja pomognem tada. Gde je onaj moj mali medeni, mirišljavi anđeo? Osećam se prevarenim….

Imam 22 godine. U sretnoj sam vezi sa djevojkom skoro sedam godina. Radim u jednoj velikoj firmi u kojoj ima mnogo žena.Mojoj curii to nije problem. Nedavno je tu počela raditi jedna djevojka, duža crna kovrdžava kosa, savršene grudi i savršen oblik guzice. Uvijek je obučena onako, izazovno, ma da bi izgledala izazovno i obučena u vreću za smeće. Uglavnom, ta djevojka me promatra već duže vrijeme. Stalno se pogledavamo. Dodala me prije tjedan dana na facebook. Počeli smo se dopisivati. Izašli smo na cugu, i sve super, dala mi je svoj broj, dopisujemo se već tjedan dana, pošto na poslu ne možemo pričat, ne stignemo. Ona je također u dugogodišnjoj vezi, kojoj se nazire kraj. Šalje mi izazovne slike, dobra je osoba, simpatična, pametna, a još k tome bomba! Jučer mi je rekla kako bi si baš pasali da nismo oboje u vezi. Mislim da sam se zaljubio… Ne znam šta da radim…

Imam 12 godina,bila sam na moru sa skolom i tamo upoznala jednog decka koji je imao 17.Kada su svi otisli na plazu ja sam rekla da mi nije bas najbolje i ostala sam.Taj decko je dosao kod mene.Je*ali smo se 2h ja sam vristala a on je samo rekao da ce sve biti u redu…Sada u kolicima guram svog sina koji je utonuo u san..Ja sam ponosna na ovo sto sam uradila!!U skoli me sada svi zovu ku*va ali meni ne smeta cak i neki decaci dolaze kod mene kao musterije ali naravno koristimo zastitu.Majka mi je rekla da sam ispravno postupila i da samo tako nastavim.Za jedno 10 minuta mi dolazi jedan decak.Mislim da ce ovoga puta biti devojcica i da cemo se je*ati 4h.

Bili smo u vezi mesec dana, nakon sto smo imali odnose ostavio me jer mu je pocelo smetati sto nisam nevina ( znao je to, imala sam jednog decka pre njega). Kad smo prvi put vodili ljubav poceo me ismejavati da nema osecaj kad udje u mene, ja sam tu noc preplakala on nije brinuo o tome kako se ja osecam on je htao samo da me iskoristi za krevet. Proslo je 3 godine a ja jos uvek ne mogu da dodjem sebi. Osecam se jadno i bezvredno. Nikom ne zelim ove osecaje.