Ja sam ta koja je eksperimentisala!!! :D

Kada sam bila na fakultetu, uvek sam ja bila ta koja je prva isprobavala stvari i eksperimentisala…

a tu ubrajam i se*s i raznorazne penise. Prva sam izgubila nevinost, i svi su dolazili kod mene da me pitaju za savet kada naiđu na probleme u vezama. Kako sam sitna, mršava i plava, muškarci su uvek obletali oko mene. Uz to sam uvek vesela i raspoložena, pa zaista mogu da kažem da mi pažnje suprotnog pola nikada nije nedostajalo. On i ja smo se venčali odmah nakon fakulteta, i bili smo vrlo sek*ualno aktivni. Sek*a je bilo odmah po buđenju, pa bih ga često iznenada posetila na poslu za još jedan na brzaka, a onda i uveče. Stvari su se dramatično promenile kada smo dobili prvo dete. Mnogo sam se ugojila i potpuno izgubila interesovanje za se*s. Bila sam iscrpljena i opčinjena bebom, a se*s mi je bio poslednji na pameti. Posle 10 godina i još dve bebe, bili smo divna i složna porodica. Što se mene i supruga tiče, se*s je postao nešto što se odrađuje jednom mesečno. Što se mene tiče, nije moralo ni tad, jer nisam osećala nikakvo zadovoljstvo. Zapravo, poslednjih par godina braka, uopšte nismo imali s**s. Bili smo roditelji i prijatelji, ali ne i ljubavnici. Brak nam se završio bez drame i svađa.  U početku sam bila tužna, mislila sam na bivšeg supruga i to kako sada upoznaje nove žene i zaljubljuje se u njih, ali veći deo mene osetio je olakšanje. Nisam više imala pritisak da moram da imam se*s makar jednom mesečno. Po savetu drugarica, odmah sam se bacila na aplikacije za nalaženje partnera, ali nisam imala uspeha. Nakon par katastrofalnih izlazaka, obrisala sam profile i nastavila svoj život. Kuvala sam, igrala se sa decom, pisala. Krenula sam na kurs kreativnog pisanja i malo se razočarala što su sve polaznice žene… Izvor:Videoteka

 

Oženi se Mujo. Jarani došli na veselje, veselo je bilo ali dođe vrijeme da svako ide svojoj kući. Mujo i Fata odu da odrade svoju prvu bračnu noć. Bilo je što je bilo pa će ti ujutru Mujo Fati: Fato moja, jesam li ja prvi sa kojim si spavala! Fata se proteže očito naspavana pa će Muji: Da dragi moj, sa drugima sam bila budna cijelu noć!!

Mali Perica dolazi kući iz škole i vidi da mu otac neke papire pregleda ali vidi Perica da mu otac djeluje ljuto pa ga upita: Tata, zašto si ljut?? -Ma, pusti me dijete na miru, pregledam ove račune i ne mogu da vjerujem da ovoliko dajemo za hranu. Razmišlja Perica pa će ponovo: Tata, ja imam rješenje!!! -A, kakvo to ti imaš rješenje Bogati???
-Pa fino, hajde da prodamo mamu. -A, što bi mi to prodavali mamu??? -Pa, mama nam je samo trošak, ja je ne sisam, ti ne spavaš više sa mamom i zašto onda da je hranimo za komšije.

Poslije dugo godina srela se dva stara jarana. -Pa gdje si ti prijatelju moj?? dugo se nismo vidjeli!!! -Ma evo me prijatelju moj, kako si mi??? -Ihh, kako ću biti u ovim godinama, reuma, išijas, bole leđa i da ti dalje ne nabrajam, a kako si mi ti?!! -Ma, ja sam ti ko novorođenče!!! -De, ne budali, ti ko novorođenče!!! -Pa eto nemam kose, nema zuba, a jutros sam se i upišo…

U firmu stigla nova sekretarica, direktor joj sve objasnio šta i kako da radi i predloži joj da poslije posla odu na piće i da joj još neke sitnice objasni. Odu na piće, a poslije pića, otprati sekretaricu do stana, Predloži mu ona samo jednu kaficu. Kafica se pila, a sekretarica se raskomoti u lijepu prozirnu haljinicu i naravno direktor to shvati kao poziv za seks. Poslije dobrog seksa direktor pogleda na sat i onako u žurbi se oblači pa kaže sekretarici da mu da komad školske krede ako ima. Sreća njegova pa je imala, jer je volila da kroji i šije. Stavi kredu za uho i pravac svojoj ženi.
Samo što je ušao napade ga žene: -Pa zar se sada dolazi kući ?!! Nije htio da joj laže, pa joj sve ispriča kako je bilo i želi da mu oprosti. Gleda u njega žena i sluša. Kad je završio kaže mu ona: -Ma, marš kretenu jedan, mene lažeš!!! Na kuglanju si bio, pa sada želiš mene lagati. Kretenu, eto ti još kreda za uhom od kuglanja!!!