Ja sam obični napaljenko!!! :D

Sjećam se ona je na sebi imala minić i bretela,

joj kakve je samo dobre noge imala mmm, a i sada također ima. Si*e je imala kao dvije dinje i jako utegnute. U mene ku**c se digao kao palica na pomisao o njima. Stigli smo kod mene kući. Nikoga nije bilo u kući. Tada smo otišli u moju sobu i onako legli umorni. Ja sam gledao u njene si*e kao dvije zrele dinje i njenu gu*u kao salivenu za gu*iti. Ona je gledala u mene svojim lijepim je*ozovnim očima. Pitala me je što bi sad radio, a ja sam odgovorio ja bih tebe i stao sam, a ona je rekla hajde završi rečenicu, a ja sam bio iskren i rekao sam ja bi tebe je**o, gu*io, igrao se tvojima si*ama.
A ona se samo nasmijala i kleknula ispred mog ku*ca. Snažno je ga zgrabila onako kroz pantalone a ja sam bio sav na*aljen i spreman za s*x.- Videoteka-

Kupio Huso najmodernije lakirane cipele i poveo Fatu na igranku.I plesali oni i plesali, kad ti Huso kaze Fati: – “Fato, vjeruj ili ne ali ja znam kakve ti gaćice imaš na sebi.” A Fata sumnjivo: – “Hajde kakve?” Huso pogleda u cipele i vidi ispod suknje gaćice. – “E Fato, imas bjele.” – “Joj, Boga mi imam.” Ode Fata i promijeni gaćice i obuce crne sa čipkom. Vrati se ona i pita Husa: – “E reci sad Huso, kakve sad imam?” Opet Huso pogleda u cipele i vidi gacice druge. – “E Fato, sada imas crne sa čipkom.” – “Joj, Huso, Boga mi opet si pogodio.” Ode Fata opet i skine gaćice, a onda ti ona: – “E sad cu ga zajebati, sad cu ga zajebati pa necu obući nikakve.” Vrati se Fata i pita opet Husa: – “E reci vala sad kakve imam?” A Huso pogleda u cipele i vidi rupu na njima. On pravo se  onesvijesti i padne. Muzika prestane svirati, narod se okuplja oko njega. Probudi se Huso i gleda oko sebe. Pita ga neko: – “Huso bolan, sta ti bi?” – “Joj, danas sam kupio nove lakiranee cipele a već sada rupa na njima.”

Oženio se Piroćanac i sad kao prva bračna noć, izlazi on okupan iz kupatila kita vaga za njim, gleda se pred ogledalom, stiska mišiće, gleda u kitu i kaže: -ŽENO, SAD ĆU DA TE RASTURIM… Kaže mu ona: -Ihh, ceo Pirot me nije rasturio, a ti li ćeš me rasturiti!!

Legli Mujo i fata u krevet i počeli selagano maziti, pa će Fata nakon nekog vremena: -Mujo bolan, haj’mo isprobat onu pozu 69!! Mujo se zamisli pa ispali: -Slušaj bona to ćemo sutra haj’mo danas 68!! Fata ga zbunjeno pogleda i upita ga: -Kakva ti je to bolan Mujo poza? Ti meni sada popu*iš, a ja tebi ostajem dužen jedno lizanje!!