Ja lijepih voćnih imena :D :D :D

Došao Mujo iz inostranstva. Dugo ga nije bilo, Fata ga se pravo zaželjela. Nakon ljubljenja i grljenja sa svima: braćom sestrama, rođacima i komšijama, ostanu Mujo i Fata napokon sami u kući. Kaže Mujo Fati: -E, sad Fato spusti roletne. Fata sva sretna, navuće roletne, cvjeta od sreće. -E, sad ugasi svjetlo. Fata brzo ugasi svjetlo i poče da se rasprema, a Mujo Će: -Gledaj bona Fato kakav sam sat nabavio, svijetli u mraku.

Čovjek je pobegao iz zatvora gde je proveo 15 godina i provalio je u neku kuću, tražeći novac i oružje.Pronašao je mladi par u krevetu. Naredio je momku da izađe iz kreveta i vezao ga je za stolicu. Dok je privezivao djevojku za krevet, popeo se na nju, ljubio joj vrat i šaputao na uvo. Onda je ustao i otišao u kupaonicu. Dok je bio tamo, muž kaže svojoj ženi: “Čuj, ovaj tip je osuđenik koji je pobjegao iz zatvora. Pogledaj mu odjeću! Vjerovatno je proveo mnogo vremena u zatvoru i nije video ženu godinama. Video sam kako te je on poljubio u vrat. Ako želi seks, ne odupiri se, ne žali se, uradi sve što ti on kaže. Zadovolji ga bez obzira koliko ti je sve to odvratno. Ovaj tip je verovatno vrlo opasan. Ako ga razljutimo, on će nas ubiti. Budi jaka medena, volim te. ” Žena šapućući odgovara: “A ne, on nije ljubio moj vrat. Šaputao mi je u uho. Rekao da je gay, misli da si sladak, a pitanje je bilo da li imamo vazelin. Rekla sam mu da je u kupatilu. Budi jak medeni, i ja tebe volim!”

Posvađali se muž i žena pa riješili da se razvedu.Slučaj je nepopravljiv pa je dospio na sud. Sudija pita ženu: -Zašto želite da se razvedete od muža, šta je to uradio? -U tome je problem sudija, nije uradio ništa, nije dobar u seksu. Začu se ženski glas iz sale -Svima je dobar samo njoj ne valja! Na to će muški glas iz sale -Ma njoj nijedan ne valja.