Ja ko fina, neće on prvi, pa neću ni ja :( :( :(

Želim da kažem da sam ja jedna od najglupljih žena na svijetu….

Upoznam tipa prije nekih 3 godine, zgodan, visok, plav, pilot po struci. Pozovem ga na večeru kod mene, bilo je i 2-3 čaše vina. Ostane spavati kod mene jer smo pili. Odemo u sobu, legnemo u isti krevet, ja sam obukla pidžamu. Malo smo časkali onako o svemu… Ja sam ležala pored njega, uhvatili smo se za ruke, nisam htjela prva da krenem a ni on. Samo smo tako ležali, gorila sam ko baklja. Da se samo malo približio to bi se pretvorilo u eksploziju. Ležala sam pored njega, nisam mogla zaspati satima…. Nisam htjela prva da krenem, bilo mi je to glupo zato što smo prvi put zajedno. Sada mi je krivo i kajem se mnogo, jer poslije smo se samo dopisivali, nismo se nikada više vidjeli. Sebi sam obećala da mi se ovo više nikada neće ponoviti…-Videoteka-

 

Izdrzala sam do 23 godine da ne izgubim nevinost. Svakom momku sam govorila da cu to prvi puta uraditi kada se udam, iako ni sama nisam vjerovala u to. Prije 3 mjeseca u klubu sam ugledala jednog decka. Smekao me cijelu noc i na kraju prisao do mene. Popila sma malo vise i jednostavno mi se mozak oduzeo. Samo se sjecam kako se izvija iznad mene na krevetu, u nekoj sobi. Ujutro sma se probudila i svatila sta se desilo. Stavio mi je neku tabletu u pice i omamio me. Trenutno se na sudu susrecemo.

 

Zar sam toliko ruzna, pa moraju svi da me vredjaju zbog toga? Celog zivota svi koji su se zaljubljivali u mene su bili manipulatori, silovatelji, ljudi koji mogu da mi budu otac ili neki jezivi muskarci sa sumljivim principima. Onda sam nasla ozenjenog muskarca smatrala sam da je po prici ozbiljan, kleo se da me voli da zeli da zapocne zivot sa mnom kad se razvede od supruge. Nisam htela da spavam sa njim dok ne ostavi zenu i dok me ne veri. Onda me slagao kako je ostavio i tih dva dana bio sa mnom, medjutim prvo vece pristala sam da spavam sa njim i drugi dan vise mi se nije javio. Onda sam saznala da je pricu izmislio da je hteo samo da me iskoristi. Nije ni cudo sto ne mogu da se zaljubim bar ako nista.

 

Sunjjam da me suprug vara. U braku smo 5 godina skoro. A poslednje 2 godine jedva da vodimo ljubav. Imamo ga tek 2-3 puta mesečno. Pocela sam da sumljam da me suprug vara jer kad izadjem gola pred njim on se samo okrene na strasnu i krene da se zali kako je umoran od posla i kad ga pitam da vodimo ljubav on kaze da mu nije do toga. Ne znam sta da mislim, ili da ne mislim i nadjem ljubavnika. Od kad sumljam da me suprug vara pocela sam da se dopisujem na drustvenim mrezama jel spremam se da ga prevarim.

 

Zaljubljena sam u decka koji je u drugom gradu a ima devojku. Svako leto idemo kod njih jer su njegova i moja mama najbolje drugarice. Kada ga vidim da se slika na Instagramu sa devojkom, kada izgleda tako srecno. Onda jedne prilike kada smo bili u njeou sobu izasao je nesto na kratko iz sobe, brzo sam skinula donji ves i ostavila mu na stranu gde spava njegova devojka i onda sam se potpisala na njegov radni sto. Kad se vratio zamolila sam ga da se slikamo za instagram i naravno pristao je, onda sam okacila sliku i napisala moja ljubav i “greskom” tagovala njegovu devojku da bi ona videla. Zbog te slike bili su u starsnoj svadji a za gacice koje sam ostavila na strani njegove devojke nista nisam saznala o tome.