Izolacija je mnogima pokazala koliko nesretan život vode

Nije sreća bježanje od kuće

Da nam je nekad netko priča da će doći razdoblje kada ćemo sjediti kući, bez izlazaka i standardnih navigacija vjerovatno ne bismo vjerovali u to, još bi možda mogao zamisliti takav život

Ali evo ga, tu je … I živimo ga. Nije ništa strašno kao što mnogi kukaju. Sjediš kući, družiš se sa ljudima koji žive u svom životu i uspomenama, šta može biti loše? E pa može … Može li onaj koji je nesretni u toj kući u kojoj je zatvoren. Pričamo o raznim profilima ljudi.

Pričamo o ženi koja je davno prestala voljeti svoje muževe toliko da više ni dvije rečenice ne mogu da sklope bez da eksplodiraju svađa. Kako su ih izvodili 24 sata sa čovjekom koji u sebi budi samo osjećaj iritantnosti i dosada !?

Kako su tek oni koji su se ostvarili u životu. Imaju sve, posao, djecu, žene, muževe nisu li bili sretni kod kuće? Zapravo takvi ljudi možda nisu znali koliko su nesrećni dok se nisu zatvorili u 4 zida sa svojim porodicama od kojih su navikli da bježe.

Bježalo se u kafane, na partije pokera, u kladionice … Bježalo se na tisućama mjesta samo da se ne želi kući i da ne gledate očima koliko su loš izbor napravili kad su se već htjeli ili udarali. Šta ćemo s onima koji su im ljubavnici i ljubavnici daleko od njih pa im nedostaje, nema više izgovora da se viđaju!

Teško im je … Ja sam svakim danom u izolaciji sve teže! I neka, zaslužili su … Na svakom izboru života su se sami odlučili, sami smo se žurili, sami su srljali – sada neka pašteta … Možda je ovo idealno vrijeme da shvate da takav život koji živi – život konstantnog eskiviranja – ne Vodimo ništa, a ja se tu samo zavaravamo sve prisutne stranke.

IZVOR www.infpult.info