Iznesene nikad teže optužbe, slijedi diskvalifikacija?!

Jedan od takmičara “Zvezda Granda” Luka Miškulin, kojem je mentor Aleksandar Milić Mili u rodnoj Hrvatskoj dospio je na stranice crne hronike.

On je, naime, u augustu 2018. godine, zajedno sa tri druga navodno brutalno pretukao momka, koji je nakon tuče ostao slijep.

 

Kako navode hrvatski mediji, uskoro bi trebalo da počne suđenje, pa je Lukino učešće u takmičenju možda pod znakom pitanja.

Luka dolazi iz Vinkovaca, a u Beograd je došao sa ocem Darijom, koji je inače šef granične policije na prelazu Bajakovo.

Luka i Domagoj Culej, sin bivšeg saborskog zastupnika HDZ Steva Culeja, Daniel Hodak i Gabrijel Ćekić, su, kako su pisali hrvatski mediji, pretukli Ivana Mikuljana,

koji je bio četiri mjeseca u bolnici, od toga mjesec i po dana u komi, a na kraju je ostao slijep.

Stevo Culej je tada za hrvatske medije rekao da njegov sin nije kriv, te da je buka podignuta samo zbog njegovog imena.

“Želim da budu osuđeni jer su od mene napravili stopostotnog invalida, a ni kriv ni dužan nisam im bio ni za ništa. Nisam se ni sa kim od njih tukao, nikoga ozlijedio,

većinu njih ni ne poznajem, nisam nikad čuo ni za njihova imena. Volio bih znati zašto su mi to napravili jer to još ne znam. Jedva sam ostao živ, izgubio sam vid,

pijem tablete protiv epilepsije i u depresiji sam jer moj život više ne nalikuje ni na ništa”, izjavio je ranije Ivan Mikuljan.

Istraga je navodno pokazala da je upravo Luka Miškulin zadao Ivanu najjači udarac u glavu. Zbog brojnih povreda, ljekari su ostali u čudu da je uopšte preživio.

Luka je prvooptužen jer ga tužilaštvo smatra najodgovornijim i prijete mu tri godine zatvora. On je prvo ročište propustio, kako piše “24.hr”,

iz čije redakcije su pokušali da dobiju Lukin komentar, ali im nije odgovarao.