Izgledam dobro, privlačna ali i matorci nekad su dobri….

 Statistički s** imam jednom godišnje, lepo izgledam, lepe crte lica i privlačna sam…

imam završen fakultet i posao, društveno sam aktivna, imam dosta prijatelja i hobi su mi putovanja na daleke destinacije. Ovog vikenda drugarica predlozila da se nadjemo sa nekim matorcima, prema njenoj prici matorci imaju puno para. Nasli smo se sa njima u jednom Beogradskom klubu celo veče pile smo na tudje racune. Vec u sitnim satima postala sam pijana, zelja sa dobrim se*som bila je sve veca. Nasi matorci bili su prilicno zagrejani za nas generalno na prvom pogledu jasno se videlo da zele da nas povale. Nisam se dvoumila da predlozim da odemo negde u setnju, oni su matori cvarci sa nabudzenim stomacima koje mrzi da se setaju parkom pa je jedan od njih predlozio da odemo na nocno kupanje na dzegovoj gajbi. Drugarica bila presrecna idejom kao i ja. Ubrzo smo stigli na zeljenu destinaciju. Matora drtina ima vilu sa bazenom u staklenom prostoru, cim smo stigle skinule smo se u gacice u brusu, oni su poceli da nam dobacuju da imamo dobre gu*e… jedan od tih matoraca usao je u vodu da bi me davio kada se docepao mene uhvatio me rukom za du*e i nesto saputao ni pola nisam cula sta je govorio… obavila sam ga nogama, i trlja du*tom… onda sam osetila da mu se stvrdnuo, pogledala sam u drugaricu i videla da se dobro zabavlja. Ubrzo sam pomakla tange na stranu izvadila njegov pe*is i pocela da se divljacki na*adam… svi pristuni su videli da se je***, nisam bila postidjena tog dogadjaja…. mlada sam, lepa… imam sve u zivotu zasto ne bih radila sve sto pozelim!? Generalno vodim ispunjen zivot ali ne mogu da nadjem decka i frustrira me neredovan s*x!- Videoteka-

 

Sjedi vrana na drvetu i po cio dan ne radi ama bas nista. kada je mali zeka ugledao vranu, upita je:”Mogu li i ja da sjedim kao ti i da po cio dan ne radim nista?” vrana odgovori: “Naravno, zasto da ne.” I tako zeka sjedne na zemlju ispod vrane da se odmara i ne radi nista. Nakon nekog vremena, iznenada se pojavi lisica, skoci na zeca i pojede ga! poenta price: da bi sjedio i ne radio nista, moras da sjedis jako, jako visoko! Razgovaraju curka i bik: “Voljela bi da mogu da dohvatim vrh drveta”, rece curka,” ali nemam dovoljno snage”.  Pa zasto ti ne bi grickala malo moje balege? odgovori bik. Ona je prepuna hranljivih sastojaka. Curka pojede jednu gromuljicu balege i shvati da joj je to stvarno dalo dovoljno snage da se popne na prvu granu drveta. Sljedeci dan, nakon sto je pojela jos balege, popela se na drugu granu. konacno, nakon dvije nedjelje, ona je ponosno sjedila na vrhu. Ali, ubrzo ju je ugledao farmer, vjesto je upucao puskom i tako je maknuo sa drveta. S*anje te mozda moze dovesti do vrha, ali te ne moze odrzati gore!! Mala ptica je letjela na jug nosena vjetrom. Postalo je jako hladno, pticica se smrzla i pala na zemlju, na veliko polje. Dok je lezala na zemlji, prisla joj je krava i spustila nesto balege na nju. Dok je smrznuta pticica lezala u gomili kravlje balege, shvatila je kako joj je postalo toplo. Balega je u stvari otkravila! Lezala je tako topla i sretna, pa je od radosti pocela da pjeva. Prolazeci tuda, macka je cula pticiju pesmu i prisla da to istrazi. Prateci zvuk, macka je otkrila pticu ispod gomile kravlje balege, a zatim ju je spretno izvukla napolje i pojela! 1. nije svako ko te uvaljuje u go*na tvoj neprijatelj. 2. nije svako ko te iz go*ana vadi tvoj prijatelj 3. a kada si u velikim go*nima, drzi jezik za zubima!

 

Koliko dnevno rečenica razmijenite??? Znajte da ima bračnih parova koji u toku dana ne stignu razmijeniti ni po 4 rečenice. Gdje je tu razgovor, dijalog, lijepa riječ, poljubac, zagrljaj, zajednički minuti, šetnja, obrok? Šta tek reći o ženama koje “bez raloga plaču” jer su primjetile da muž non stop visi na kompjuteru, da krije telefon od nje, da se više druži on line nego uživo s njom???)  Ženu, čini mi se, ništa ne može da duhovno sroza, da joj ubije volju za ljepotom svakodnevice kao muževljev “površinski” odnos prema njoj. I ne postoji sekiracija i bol koju ona ne može prevazići ako joj on dovoljno daje sebe. Mi se, zaboga, udajemo i ženimo za i zbog jedni drugih. Ako nam fali one dnevne doze ljubavi, dnevne doze jedno drugoga brak počinje da se suši kao biljka…tinja, tinja, i paf uvehne.Onda živimo paralelne živote, svak na svoju stranu a jedan krov. Niko ni sa kim ustvari, a nezadovoljni svi. Razmislite o tome i kada primjetite muževe da su se ušutjeli i povukli u sebe, i kada primjetite svoje supruge da “bez razloga” plaču….  (Sapucem ti kao zena zeni 2, Sara Sabri)