Izgleda, nova pozicija!! :D :D

Pericin stariji brat bio strašan švaler.Jednog dana rješio Perica da vidi kako se to radi. Sakrio se on na zadnje sjedište automobila i čeka. Brat sjeda u auto, odvezao se u grad, pokupio neku ribu i odvezo je u šumicu. Kad su stigli tamo pita brat ribu: -“Daš pi*ku, ne daš pi*ku?” -“Ne dam!”-“E, pi*da ti materina, marš napolje, piješke se vraćaš kući!”
Sutradan Perica uzeo trotinet, otišao po drugaricu Milicu. Odvezao je u šumicu i kad su stigli tamo, pita je: -“Daš pi*ku, ne daš pi*ku!?” -“Dam!” -“E, pa pi*da ti materina, evo tebi trotinet, a ja ću piješke da se vraćam kući!!!!”

Učiteljica daje djeci zadatak ko se možesjetiti riječi koje završavaju na TOR a koje nešto jedu. Javlja se mali Miloš i kaže:-Aligator!! -Bravo Miloše Mali Asim kaže: -Predator!! -Odlično Asime. A onda po običaju javlja se i mali Perica:-Vibrator!! Učiteljica se šokira, ubrzo se pribra pa kaže:-Pa Perice jeste da se završava na tor ali ona nažalost ništa ne jede A Perica će: -Pa ja to ne znam ali samo znam da moja mama kaže da jede baterije kao da su džaba.