Izgleda njemu ni uputstvo ne pomaže :D :D :D

 

Dva policajca se voze u čamcu na jezeru. Jedan primijeti da voda ulazi u čamac i traži od drugog da dovesla do obale da se ne utope. A drugi mu kaže: – Glupane, u tako plitkom čamcu ne možemo se utopiti!

Dolazi ćerka Pahulja kod majke: – Mama, što se ja zovem Pahulja? – Pa sine, kad si se rodila padao je sneg i kad smo te izneli iz porodilišta prva stvar koja ti je pala na glavu je bila pahulja, pa si tako dobila ime. Dolazi Marama: – Mama, što se ja zovem Marama?  – Kad smo te iznosili iz porodilišta, jedna teta je mahala svom mužu i marama joj je ispala iz ruke i pala tebi na glavu i tako si dobila ime.Dolazi Ormar: – BBAAAALJJJJJJJHHHGHAHAAAAA!!!!!

Ode zec kod medveda u prodavnicu i pita: Imate li 1kg borovnica? -medved kaze da nema. I tako naredna 3 dana .
5. dan ponovo zeka pita:-Imate li 1kg borovnica? Medved kaze: -Jos jednom pitas za borovnice uzecu ekser i zakucacu te da visis na grani. Sedeceg dana dolazi zeka i pita: -Ima te li 1kg eksera? medved kaze: -Nema.Pita zeka:
-Imate li 1kg borovnica?

Sjedi zeko u šumi i nešto piše… Naiđe tuda jedna lisica i upita ga: – Što to pišeš, zeko?. – Doktorsku disertaciju! – odgovori on. – A što ti je tema? – upita ga lisica. – Kako oderati lisicu – odgovori zeko. – Idiote jedan, kako se usuđuješ? – poviče lisica, uhvati zeku i odvuče ga u grmlje, iz kojeg se potom začuše krici. Zeko potom izađe iz grmlja i nastavi pisati… Malo kasnije naiđe tuda i vuk. – Što to pišeš? – upita vuk. – Doktorsku disertaciju! – A o čemu?
– Kako oderati vuka?-  Kako se usuđuješ – zaurla sada vuk, pa i on odvuče zeku u grmlje. Ponovo su se čuli krici, a onda se sve umiri. Izađe zec iz grmlja, a sa njim i medo koji mu reče tapšući ga po ramenu: – Jesi li vidio, zeko? Nije važno što ti je tema, važno je tko ti je mentor!

Odlucio pijetao da nesto baci pod jaja i potrci za jednom kokom. Ona jadna trci sto brze moze i razmislja: – Ako nastavim trcati, necu dobit … – Ako stanem, svi ce misliti da sam kurva… – Ma najbolje da se spotaknem i padnem!