Izgleda ništa od ljubavi!!! :(

Lali i Sosi nikako ne ide seks.Jedne noći Sosa predloži Lali: -Lalo, večeras kad legnemo ti misli na onu zgodnu našu komšinicu što je kibicuješ pa će nam biti lijepo. Dođe noć i prođe ali ništa, čak još i gore. Ujutru Lala pokušava da se opravda Sosi pa će: -Soso, džaba sam ja mislio na našu komšinicu ali ovaj moj te odmah preopznao i gotovo

Napravio Mujo Ciganki dete i nece da prizna da je njegovo i ona ga tuzi.Pita sudija:  – “Molim vas gospodo ispricajte kako je to bilo.” – “Ovako je bilo: zvezdano vece, Morava tece, idem idem ti ja, kad eto ti Muje, majku da mu je*em, odvede me na livadu, baci na bujad, izvali butinu i uvali kur*inu.” A sudija ce: – “Izvinite gospodo, ali tako prosta rec ne moze uci u zapisnik, hajde ponovo.” Ona ce ti opet: – “Zvjezdano vece, Morava tece, idem idem ti ja kad eto ti Muje, majku da mu je*em, odvede me na livadu baci na bujad, izvali butinu, i uvali ono sto nemoze stati u zapisnik.”

Sretne Mujo Sulju i pita ga kako je.Ovaj odgovara da nije dobro i da je u trilemi. Mujo ga ispravlja da se ne kaze trilema nego dilema na sto ovaj odgovara: – “Nije bolan dilema nego trilema.” Ovom ne bi jasno i Suljo ce da mu objasni: – “Ja sam ba pozajmio lovu Hasi i nikako da mi vrati. E pa jedan dan ja se nakanim i odem kod Hase po lovu kad ono njega nema kuci. Ja malo sa Hasinom hanumom u pricu i taman da je opalim kad dođe Haso i on mi gologuzom slozi metak. Na*uzi me. Ja od sramote ne mogodoh traziti lovu i odem kuci. Nakon nekog vremena ponovo odem i opet ista stvar se desi e pa sada sam u trilemi: da li idem po lovu koju mi duguje Haso ili zbog njegove hanumice ili da me Haso je*e.”