Izgleda ništa od izlaska!! :D

Dolazi Mujo u trgovinu za kućne ljubimce i gleda on po policama, gleda, hoda unaokolo zbunjenog izraza, pa ga prodavač upita: Mogu’l pomoć’, što treba? Mujo klimne: Sprej protiv buha . Prodavač ga upita: Za pse il’ mačke?
Mujo ga zbunjeno pogleda: Jok, bolan, za buhe, jesam ti već rek’o?

Došao Mujo kući nakon pola godine sa bauštele u Njemačkoj, opalio bi Fatu al ne mogu se nikako oslobodit djece.
Dosjeti se on pa kaže Fati: Kad budemo ručali ti se kao slučajno polij juhom pa idi u kupaonu, a ja ću za tobom. I tako jedu oni a Fata tanjur juhe pa u krilo i otrči u kupaonu, ustane Mujo i ode za njom. Nema njih nazad i ode jedno od djece vidjeti gdje su tako dugo.  Poviri kroz ključanicu, dotrči nazad i uplašeno sjedne za stol. Pitaju ga ostali šta je, a on će:  Ko prolije juhu, je*at će ga Babo!!

Utakmica vaterpolo lige. Vatepolisti Semizovca igraju utakmicu s ekipom iz Čekrčića….. Trener ekipe iz Semizovca ide uz rub bazena i daje upute svojim igračima, pa kaže igraču Mehi koji vodi loptu: Daj loptu Kemi, daj Kemi, a Meho i dalje vodi loptu i pređe jednog protivničkog igrača…. Opet trener:  Baci loptu Kemi, baci Kemi, a Meho ide dalje s loptom, opuca i zabije go. Trener se na njega dere što ga nije poslušao, a Meho će na to: Pa, šta je, zabio sam go!Trener odgovara: Je*o te go, udavio se Kemo!