Izgleda lagano, pa pokušajte!!!

Na prvi pogled izgleda pravo lagano, ali ne žurite nije baš tako lagano kao što mislite!! Mnogi su pogriješili upravo zbog brzine riješavanja…Polako, razmislite dobro pa onda kažite!!!. Sretno…

Došao razred s ekskurzije iz Engleske. Prvi čas je čas razredne nastave. Pita razrednica Pericu: -Perice, možeš li nam ispričati kako ti je bilo na ekskurziji? -Perica glumi da je naučio Engleski pa kaže: I’m not Perica. – kaže on – I’m Johnny. -OK, Johnny. – kaže razrednica – Reci nam kako ti je bilo u Engleskoj. -OK. -kaže Perica – Ujutro sam rano ustao, negdje oko 7, doručkovao, zatim se popeo na verandu… Tamo bi bio negdje do ručka, zatim bih ručao, pa na verandu… Tu bih bio do večere, pa opet na verandu… I tako iz dana u dan. – OK, Johnny, nije bilo baš zanimljivo. – kaže razrednica Marice, reci nam ti, kako je tebi bilo?? -I’m not Marica, I’m Veranda.

Mujo, poznati lovac, ulazi u kafanu i svi navale na njega da im ispriča neku lovačku priču. Nakon par lovačkih, Mujo predloži opkladu da mu svi plate piće kad god zatvorenih očiju pogodi koja je životinja ubijena i kojim oružjem. Zavežu mu oči, donesu prvu životinju, Mujo pipka kožu, pipka rupu i kaže: -Medvjed, ubijen kalibrom 308. Naravno, pogodio je, dobio piće i tako nastavio cijele noći. Pred zoru, mrtav pijan, nekako dotetura do kuće, uvali se u krevet i zaspi. Kada se probudio, pred ogledalom ugleda masnicu na oku i pozove Fatu: -Fato, bona, jesam se napio, al’ se ne sjećam da sam se potuko … Otkud ova masnica? Fata se izdere na njega: -Kako otkuda, sinoć si došao i počeo me pipkati i onda se rekao“ Krepan tvor“ i sada pitaš otkud!!!