Izgleda da mama ipak sve zna :D :D :D

Sjedi zec u šumi i nešto piše.Nailazi lisica i pita:-Šta to pišeš zeko? Zec: -Doktorsku disertaciju. Lisica: -Svaka ti čast! Koja je tema tvoje disertacije?? Zec: -Kako odrati lisicu?!! Lisica: -Ma kako te samo nije sramota! Kako se usuđuješ. Galami lija, zgrabi zeca i odvuče ga u grmlje. Iz grmlja se čuje lomljenje, dreka, urlici. Izlazi zec, strese prašinu sa sebe i nastavi da piše. Nailazi vuk i pita ga: -Zeko, šta to pišeš?! Zec: -Doktorsku disertaciju! Bravo majstore! Koja je tema tvoje disertacije? – upita vuk. Zec: -Kako odrati vuka?! Vuk: -Ma kako se samo usuđuješ -zgrabi zeku i odvuče ga u grmlje. Opet buka, galama, dreka … Poslije nekog vremena izlazi zec iz grmlja, a za njim njegov drugar medo. Medo: -Jesil’ vidio zeko – nije bitna tema disertacije, nego je bitno ko ti je mentor!

Došao Mujo kod psihijatra na pregled. Doktor ispituje pacijenta Muju jednom od mnogobrojnih metoda. Nacrta on kvadrat pa pita Muju: -Je li, šta je ovo???! Mujo ko iz topa: -Čuj šta je pa pi**a!!! Čudno doktoru pa nacrta krug, a ovo??! Mujo će ponovo: -Pa i to je pi**ka ali malo ljepša!!! Doktor sada nacrta trugao pa ga ponovo pita: Mujo će: -Auuu, doktore pa i to je pi**a ali vala nije nešto!!! Doktor otkuca nalaz i uredno zabilježi dijagnozu, da je pacijent Mujo seksualno opterećen. Gleda Mujo šta ovaj piše pa će na to: -Je li bolan, ko je ovde seksualo opterećen?? Ko je crto pi**e ja ili ti???!

Učiteljica pita učenike:Učiteljica: -Koji se dio ljudskog tijela uveća deset puta ako se stimuliše? Svi učenici ćute. Mersiha šapne Habibi: -Ako kažem roditeljima šta ova pita, jako će se iznervirati! Učiteljica ponovi pitanje. Mersiha kaže malo glasnije: -Ako ovo dođe do direktora, izbaciće je iz škole! Mali Muj’ca digne ruku. Kaži Muj’ce: Perica: -Zjenica oka. Učiteljica: -Tačno. Bravo Muj’ce. A ti, Mersiha: -prvo: ako kažem tvojim roditeljima kako ti razmišljaš, stvarno će se iznervirati, -drugo: kad narasteš, strašno ćeš se razočarati!