Izgeda ubiće ga ova izolacija :D :D :D

 

BONUS:

Uselio se Mujo u novi stan i napravio dernek za raju. Došli su mu svi prijatelji, jedino Fata nije nikako mogla doći. Drugi dan sretne Fata Hasu u gradu i upita ga: – Haso, kako je bilo sinoć kod Muje na derneku? Haso zatrese glavom i odgovori: Ma šuti Mujo se ponašao skroz ludo zato što ti nisi došla!! -Kako bolan Haso ludo, pa rekla sam mu da sam zauzeta bila sinoć. E Fato zato se Mujo napio k’o zemlja do ponoći. Legao pod sto i do jutra onako pijan samo govorio kako je kupio stan s niskim plafonom!

 

Momo ušao u restoran i naručio pivo. – Izvolite gospodine, to će biti 30 feninga. – 30 feninga?, iznenadi se Momo. Pogledao je u jelovnik i pita: – A koliko bi koštala -Bečka snicla- i flaša dobrog vina? Konobar: – Marka – Marka … ponovi Momo u nevjerici. Momo: -A možeš mi reći gdje je vlasnik ovog restorana? Konobar ga pogleda i kaže: – Na spratu sa mojom ženom. Momo: – A šta radi gore s tvojom ženom? Konobar: -Isto šta i ja ovdje s njegovim restoranom.

 

Haso dao oglas da prodaje psa. Dolazi Momo da pogleda tog psa… -Jel’ Haso, kakve ima kvalitete taj tvoj pas? -Bolan Momo, mogu ti reći da ima mnogo dobrih osobina, a najviše to da je neobično vjeran! Momo: -Kako to misliš, vjeran? -Pa eto,već sam ga 3 puta prodavao i uvijek mi se vraćao natrag

Jednog dana moja mama otišla napolje i ostavila tatu da se brine o meni.Imao sam 3 do 4 godine. Neko mi je nekad poklonio set za čaj i mnogo sam volio da se igram sa njim. To mi je bila omiljena igračka. Tata je sjedio u dnevnoj sobi i prelistavao dnevne novine. Ponudio sam tatu da ga poslužim “čajem” iz mog seta. Tata je pio vodu umjesto čaja, uz mnogo pohvala. Posle nekoliko posluženih “čajeva” i pohvala stigla je i mama. Moj dobri tata je zahtjevao od mame da ostane u dnevnoj sobi i vidi kako smo se nas dvoje lijepo zabavljali. Mama je sačekala da donesem još jedan “čaj”, da ga tata polako ispije i mnogo pohvali. Tada je mama upropastila svu našu igru, onako kako samo mame znaju. Pretpostavljam da znaš da je jedino mjesto odakle on može da uzme vodu – WC šolja?