Izaberite jedno oko i saznajte istinu o svojoj sudbini

“Oči su ogledalo duše”, kaže stara grčka izreka i to je nesumnjivo istina. Očima posmatramo, učimo i zaljubljujemo se. Vid je najsloženija moždana funkcija od svih čula i zato su oči toliko važne. Pred vama je neobičan psihološki test. Vaše je da samo da izaberete samo jedno oko. Zapravo, pustite da oko izabere vas. Koje vam gleda u dušu? Sa kojim osećate najveću povezanost?

1. Vi ste puni strasti
1. Vi ste puni strasti

Vatra gori u vama. Imate žive i gladne instinkte. Želite da se ponovo osetite avanturistički. U stanju ste da budete spontani i živite život kako želite. Vaš libido je probuđen i suočavate se sa svojim stvarnim željama za budućnost. Besnite ste zbog nečega što se desilo u prošlosti i ne možete to tek tako da pustite. Međutim, oproštaj je ključ za ozdravljenje.
2. Vi ste knjiga tajni
2. Vi ste knjiga tajni

Mnogo toga ste naučili u prošlosti i na lakši i na teži način. Mnogo toga ste žrtvovali da biste postali ono što ste danas. Možda ste izgubili nešto dragoceno, ali evo vas sada, mudriji i snažniji (iako to možda trenutno ne uviđate). Sa druge strane, mudrost koju ste stekli na svom putu koristiće vam da ostvarite svoje ciljeve. Oni su se možda sada promenili, ali ta mudrost neće biti protraćena. Napravite mesta za budućnost u svojim mislima: planirajte, maštajte, iskoristite ovu kreativnu fazu u životu. Pokažite svima šta možete!
3. Vi ste snaga prirode
3. Vi ste snaga prirode

Vaša životna energija je oduvek vezana sa prirodom, a sada to još više shvatate. U skladu ste sa duhovima prirode i dan za danom sve bolje znate kako da iskorisite ovu silu i stvarate čuda. Ova čuda mogu da promene vaš i život drugih! Na kraju svega, vi privlačite ljude kao da osećaju da ih možete izlečiti. Imate divnu auru, okruženu zelenim silama prirode. Možete postati svetionik sreće i mira samo ako znate snagu svojih moći!
4. Vi ste nežni duh

Uvek pokušavate da saznate više o tome što se dešava – uvek tražite dublje značenje. Pitate se kakav bi vam život bio da ste pravili drugačije izbore. Ponekada ste veoma strogi prema sebi. Vi ste perfekcionista. Ipak, život je to što jeste i mada vaša kristalno čista duša može da pomogne mnogim ljudima da nađu svoj put, ponekada se možete osetiti izgubljeno. Ovo se dešava jer uvek prespitujete svoje izbore, svoje motive i svoju procenu. Trebalo bi da naučite da verujete sebi više. Naravno, pravićete greške i da, ponekad one mogu biti veoma bolne. Ali šta je život bez grešaka? Da smo savršeni, ne bismo se ovde rodili. Molimo vas, naučite da volite sebe i da verujete svojim instinktima.
5. Vi ste živa zagonetka
5. Vi ste živa zagonetka

Većina informacija koje delite sa drugima deo je vaše genijalne manipulatorske tehnike. Vi znate šta da sakrijete, a šta da pokažete. Možda ovo ne radite namerno, ali vi suviše vrednujete svoje lične osobine da biste ih tako lako pokazali drugima. Ljude koji su vam bliski nagradićete informacijama o sebi. Što više volite nekog, više ćete mu dopustiti da zna o vama. Verovatno ste takvi jer ste se nekada ranije u životu osetili izdano. zato ste podigli zid oko sebe koje niko ne može lako preći. Ta čvsrta, enigmatska prepreka deo je vašeg mehanizma odbrane.
6. Vi ste očaravajuća duša
6. Vi ste očaravajuća duša

Vi magnešite one oko vas svojom zahonetnom i misterioznom ličnošću.Vaša aura zrači tajanstvenom mudrošću i tajnama. Vi ste uvek primećeni (a da to i ne shvatite) jer je vaša energija toliko intenzivna. Morate da naučite da imate više samopouzdanja. Budite svesni istine da ste vi jedinstveno biće sa toliko skrivenih moći. Otkrijte šta leži u vama. Vaši prošli životi su ključ za tu moć u vama. Prestanite da budete toliko defanzivni i posegnite za svojim snovima. Možete imati šta poželite. Sve što je potrebno da uradite jeste da verujete u sebe i dođete do toga. Toliko ste moćni!
7. Vi ste noćni čuvar
7. Vi ste noćni čuvar

Vi ste majstor prerušavanja i čuvar mudrosti i osetljivih informacija. Volite da posmatrate kako drugi reaguju u određenim situacijama. Znate kako da stvorite iluziju i kako da se “igrate” u ljubavnim odnosima. Mada ste iskreni, ne želite da drugi ljudi znaju sve o vama. Želite da im date povod da otkriju više o vama. Sebe smatrate za nagradu koju mogu da osvoje samo oni dovoljno hrabri. Bacite mamac i čekate da ga “meta” zagrize. On ili ona će morati da hodaju vašim mračnim hodnicima, ali kakva će sve čuda otkriti ako to urade! Imate toliko bogatstvo u srcu. Onaj ko je dovoljno hrabar i mudar da se zagleda u vaš “mrak”, biće nagrađen privilegijom da mu budete srodna duša i čuvar.
Image source: meowgag.com- Izvor: Fokuzz

Došao seljak kod advokata, pa će zabrinuto: Jojjj, u velikim sam ti brigama, moraš da me vadiš, prijatelju, upao sam u nevolju. Advokat: – Ma sjedite sve ćemo riješiti, o kakvoj je nevolji riječ? Ama, znaš, ušle moje krave u komšijinu livadu i pojele mu svu travu, pa sad ne znam ni kud ću, ni kako ću. Advokat: -Ma ne sikiraje se, lako ćemo to da sredimo, tuzićemo mi njega! Seljaku ništa nije jasno pa upita: -A zasto? Advokat: -Zato što je tvoje krave koristio kao kosilicu! – objasni advokat.

Sveštenik iz malog slovenačkog sela je bio veliki ljubitelj ptica i peradi pa ih je čuvao u kavezu iza crkve. Jednog nedeljnog jutra je pri uobičajenom obilasku živine opazio da mu je nestala najljepša patka i pošto je znao da je neko ukrao pred misu, odlučio je da ispita vjernike: – Ko ima patku? Ustali su svi muški. – Ne, nisam tako mislio. Da li je ko vidio patku? Ustale su sve žene. – Ne, ne, ni to nisam tako mislio. Da li je neko vidio tuđu patku? Ustalo je polovina žena. – Ne, ne i ne. Mislio sam da li je ko vidio moju patku?Ustali su ministranti, dva mlađa sveštenika i koza. – Ma neeee, mislio sam da li neko sada drži patku u rukama? Ustala je djevojka u zadnjoj klupi i rekla momku do sebe: – Lijepo sam ti rekla da će vidjeti